Connect with us

BN'ers

Barbie onthult: ‘Ik weet wie de biologische vader is’|

Het ‘babydrama’ van Samantha de Jong en haar ex Gerrit Meerts neemt een nieuwe draai. Samantha, die de afgelopen tijd ‘spoorloos verdwenen’ was tot grote zorgen van haar omgeving, doet nu voor het eerst háár kant van het verhaal…

Het kersverse babygeluk van Samantha en Gerrit spatte al gauw uiteen en resulteerde in een waar drama. Gerrit onthulde dat hij niet de biologische vader van de pasgeboren Djemino was. Ondanks die ontdekking koos het stel ervoor om samen door te gaan, maar dit liep al gauw compleet uit de hand. Samantha verdween spoorloos, de baby – die nu Angelo heet – werd door Jeugdzorg opgevangen, en Gerrit onthulde de vreselijkste details van hun relatie.

Mishandeling

Voor het eerst doet Samantha haar kant van het verhaal aan Story. Samantha heet naar eigen zeggen ‘genoeg van alle leugens’ die over haar verspreid worden.

,,Er klopt helemaal niets van. Sterker, hij is degene die liegt”, aldus de realityster.

Volgens Samantha heeft het verhaal een andere kant waar Gerrit niets over vertelt, namelijk dat hij haar regelmatig zou mishandelen. Een beschuldiging die Samantha al eerder deed, maar waarover ze nu meer details deelt.

,,Het klopt dat ik van de trap ben gevallen. Maar niet omdat ik dronken was. Nee, hij duwde me van de trap af! Dat was de dag dat ik bij hem wegging. En dat was niet de eerste keer. Het komt erop neer dat hij mij iedere week mishandelde”, aldus Samantha.

Zij beweert dat het niet Gerrit was die haar verliet, maar dat zij degene was die een punt achter hun relatie zette. Zo zou zij afgelopen zomer al op het punt hebben gestaan om te vertrekken, maar durfde het op het laatste moment niet door te zetten.

Jeugdzorg

Ook vertelt Gerrit volgens Samantha over meer dingen niet de waarheid. Samantha beweert de kleine Angelo zelf naar Jeugdzorg te hebben gebracht. Dit staat haaks op het verhaal van Gerrit, die beweerde dat de baby afgepakt werd vanwege verwaarlozing.

,,Ik was door alle geestelijke en lichamelijke mishandelingen een wrak geworden. Dan is het beter dat iemand anders voor mijn kindje zorgt.”

Samantha is nog steeds blij met de keuze om haar kindje op deze manier te redden. ,,Mijn zoontje had het beste nodig en op dat moment was ik dat niet. Nadat hij een paar dagen bij mijn tante heeft gewoond, is hij overgeplaatst naar een ander gezin.”

Zij kan haar zoontje nog regelmatig zien. ,,Het zijn mensen die bekenden van mij zijn. Het is dus niet zo dat Angelo bij een anoniem pleeggezin zit. Ik kan hem vaak zijn.”

Verslaving

Eerder beweerde Gerrit dat Samantha weer volledig in de grip is van haar alcohol- en drugsverslaving. Dit wordt echter stellig door haar ontkend.

,,Ik gebruik niet! Geen drugs en ik drink geen alcohol. Echt niet!” drukt Samantha op het hart. Er zou een goede reden achter haar onthouding zitten.

,,Om mijn kinderen wekelijks te zien is er de voorwaarde dat ik een urinetest moet doen waaruit blijkt of ik heb gebruikt. Alleen bij een goede uitslag mogen Angelina en Milano bij mij komen. Ik zet dat niet op het spel.”

De aannames dat Samantha teruggevallen zou zijn doen haar enorm veel pijn. ,,Het doet me wel heel veel verdriet dat men dat over mij blijft zeggen en dat ik vast wel weer zelfmoord zal plegen. (..) Het heeft mij heel erg gekwetst.”

Biologische vader

Dan rest nog de vraag: wie is de biologische vader van Angelo? Volgens Gerrit deed hij hard zijn best om er achter te komen van wie Samantha zwanger raakte. Hij zei dit te willen uitzoeken omdat het jongetje verdiend te weten waar hij vandaan komt.

Ook zei Gerrit dat het een flinke opgave was om de vader te vinden, aangezien Samantha ‘meerdere wisselende contacten’ gehad heeft in die tijd. Maar Samantha tast niet in het duister en weet precies wie de vader van haar kindje is.

,,Ik weet wie de biologische vader van Angelo is. En de bewuste man weet dat ook”, onthult zij. Ook vertelt zij dat de vader betrokken zal zijn in haar leven, en dat van het kindje. ,,Hij wil ook zijn verantwoordelijkheid nemen en zal een rol in zijn leven gaan spelen. Ik wil dat Angelo weet wie zijn ouders zijn.”

Een traditioneel gezin zit er volgens Samantha niet in. ,,Maar ik heb geen relatie met deze man. We zijn niet verliefd op elkaar.”

Lees verder

BN'ers

Martien en Erica Meiland willen, maar mogen niet trouwen

Erica en Martien Meiland

Ook al zijn ze met elkaar getrouwd, Martien en Erica Meiland zijn geen romantisch koppel meer. Maar Martien zou dolgraag nog eens met Erica trouwen. Jammer genoeg moeten ze niet nog eens voor het altaar staan.

In de postcast ‘Wat goéééd’ vraagt Erica aan Martien: “Zou je nog een vierde keer met mij trouwen of zou je dat liever met een nieuwe liefde willen?” De realityster antwoordt: “Oh wat een dilemma. Ja, weetje, dan moet je eerst iemand vinden. Dan vind ik het toch gezelliger voor de hele familie dat we dan samen nog een keer trouwen. En dan ook gewoon helemaal uitpakken.”

Een vierde huwelijksbootje

Erica wijst erop dat je in Nederland geen vier keer kunt trouwen. Ze gaven elkaar al drie keer het ja-woord, maar een vierde maal mag gewoon niet. Erica corrigeert: “Oh zelfs drie keer mag al niet.” Daar moet Martien nogal van schrikken, want ze zijn toch al drie keer getrouwd. “Nou moet je eens luisteren dan hebben ze vast pasgeleden een wetswijziging gehad.”

Groot feest

Dan kaatst Martien de bal terug en vraagt Erica of zij met hem zou willen trouwen. Ook zij vindt het een moeilijke opgave om een nieuwe liefde te vinden. “Dan zou ik inderdaad gewoon weer met jou trouwen en een heel groot feest geven met familie en vrienden.”

Lees verder

BN'ers

André Hazes eist van Monique dat ze ophoudt met Rachel-boycot

Rachel Hazes

André Hazes en Monique Westenberg genoten laatst nog van een romantische vakantie in Amerika. Ondertussen is de relatie toch weer bekoeld. Dat zou te maken hebben met het feit dat Monique hun verblijfplaats zou doorgegeven hebben aan de paparazzi.

Nu zouden ze een soort van knipperlichtrelatie hebben. De laatste tijd worden ze wel steeds vaker samen gezien. De zanger stelt nu wel een nieuwe eis: hij wil dat Monique de Rachel-boycot staakt. Dat weet Yvonne Coldeweijer.

Ruziestoker

Rachel Hazes staat bekend om iemand die twee stenen kan laten vechten. Ze heeft het ook regelmatig aan de stok met haar eigen kinderen. Maar ondanks alle bonje, woont de zanger nog gewoon bij zijn moeder. De twee hebben dus vrede gesloten. Het is geen geheim dat Rachel een grondige hekel heeft aan Monique.

Omgekeerd doet Monique er alles aan om haar zoontje bij Rachel weg te houden. “Beiden gunnen elkaar het licht niet in de ogen”, meldt Coldeweijer.

André Hazes grijpt in

André is er helemaal klaar mee. Hij wil dat zijn zoontje Dré en oma Rachel elkaar zo snel mogelijk kunnen zien. “Anders kan je een eventuele relatie wel op je buik schrijven”, zou hij gezegd hebben. Coldeweijer grapt: “Krijgen nou wat, André met een ruggengraat?”

Monique stemde in met de afspraak en binnen enkele weken staat er een verzoening op het programma. Dan kan Rachel voor het eerst sinds lang haar kleinzoon weer zien. Daarover zegt Monique: “Ze wil immers nog altijd mevrouw Hazes worden en in de luxe villa blijven wonen.”

Coldeweijer

Lees verder

BN'ers

Beelden: Willem-Alexander grijpt in bij vraag over liefdesleven Amalia

Willem-Alexander

De koninklijke familie stond tijdens het halfjaarlijkse fotomoment de pers te woord. Het was tegelijk ook de eerste keer dat de verzamelde media vragen mocht stellen aan prinses Amalia. Onvermijdelijk kwam ook de vraag of ze momenteel gelukkig is in de liefde.

Er gaan al langer geruchten over Amalia die geluk in de liefde vond bij de Duitse miljardairszoon Isebrand. Heeft ze echt een relatie?

Liefdesleven

Amalia onthult aan de pers dat ze heel gelukkig is in de liefde. Ze zegt daar wel meteen bij: “Ik ervaar enorm veel liefde van de mensen om mij heen, maar ik weet dat het niet het antwoord is waar u op doelt. Dat is iets wat ik liever voor mezelf hou, maar ik beloof dat als er iemand serieus is, u de eerste bent die het hoort.”

Willem-Alexander grijpt in

Maar toen de journalisten begonnen door te vragen, moest koning Willem-Alexander ingrijpen. “Ze is net achttien. Mijn dochter gaat studeren en net het leven uitvinden. Ik hoop dat ze nog heel veel leuke mensen tegenkomt.”

Recht op privacy

Amalia vindt het wel vervelend dat er kiekjes van haar en haar prins op het witte paard zijn uitgelekt. Daarover zegt de kroonprinses: “Dat zijn wel momenten dat ik privé ergens was, maar het hoort er ook weer bij. (…) Maar uiteindelijk ben ik zo dankbaar voor de privacy die mij wél gegund is dat als dat wat minder is, dat ook oké is.”

Druk op het pijltje naar rechts voor de beelden.

Lees verder
Advertisement

Trending