Connect with us

Actueel

Zien: Vrouwen met deze sterrenbeelden vallen op foute mannen!

Val jij altijd maar op foute mannen? Dat zou best eens te maken kunnen hebben met je sterrenbeeld. Deze 4 sterrenbeelden vallen op dít type foute mannen. Lees en leer!

Tweelingen

(22 mei t/m 21 juni)
Trekt aan: vreemdgangers
Jij valt op populaire mannen met een vlotte babbel. Die ene vent waar iedereen om moet lachen bij een verjaardag: dat is jouw type. Hij kent iedereen en iedereen kent hem. Maar hij kent ook heel veel vrouwen. En dat hij zo populair is en graag in de belangstelling staat, is omdat hij verslaafd is aan aandacht. Als jij even geen tijd voor hem hebt, of hem even niet laat weten hoe fantastisch hij is, dan zoekt hij deze bevestiging bij iemand anders. Met een andere vrouw het bed in duiken om zijn ego te strelen? Dat doet ‘ie zonder schaamte. Hij is misschien charmant, Tweelingen, maar hij is ook ontzettend fout! Maak dat je weg komt.

Leeuw

(23 juli t/m 23 augustus)
Trekt aan: profiteurs
Jij bent liefdevol en gul. Wanneer je een relatie aangaat deel je alles met je partner. Ook je spullen en geld. Wat van jou is, is van hem. Dat is lief van je, Leeuw, maar let ook op de balans in je relatie. Je hoeft heus niet te turven wie wat betaalt, maar bij jou zijn de verhoudingen wel heel scheef. Je trekt profiteurs aan. Mannen aan wie je één vinger geeft en er vervolgens vandoor gaan met je hele hand. Dat is niet de bedoeling! Wat jij moet leren is dat jij veel meer te bieden hebt als partner dan wat er op je bankrekening staat. Als de liefde echt is, dan doet materiaal er niet eens toe.

Ram

(21 maart t/m 20 april)
Trekt aan: mannen met bindingsangst
Jij bent erg toe aan een nieuwe relatie. De datingapps op je telefoon laten zien dat jij je nek uitsteekt om een leuke, nieuwe partner te ontmoeten. Helaas lopen leuke dates vaak op niets uit. Hoe dat komt, Ram? Omdat jij mannen met bindingsangst aantrekt. Jij wordt razendsnel verliefd en aan het begin lijkt het erop dat deze man ook heel snel gevoelens krijgt voor jou. Hij is impulsief en maakt grootse plannen met je. Tot hij ineens aan de rem trekt en laat weten dat hij toch nog niet klaar voor een relatie is. Terwijl jij met een gebroken hart thuis op de bank zit, verleidt hij alweer de volgende vrouw.

Vissen

(20 februari t/m 20 maart)
Trekt aan: manipulators
Jij bent een lieve, zorgzame vrouw. Je komt vaak zachtaardig over. Je valkuil is dat anderen je een tikkeltje naïef kunnen vinden. De foute mannen waar jij op valt, maken daar maar al te graag gebruik van. Of moeten we ‘misbruik’ zeggen? Dat jij alles gelooft wat de foute man jou vertelt, komt hem heel goed uit. Hij heeft mooie praatjes en jij laat hem zijn gang gaan. Het onderbuikgevoel dat je bij deze man hebt, negeer je omdat je blind bent van verliefdheid. Deze man volgt een slecht pad en kan jou in grote problemen brengen als je hierin meegaat. Wanneer je de moed verzamelt om voor jezelf op te komen, draait hij de boel om en doet hij alsof het aan jou ligt. Luister naar je onderbuikgevoel, Vissen, en verlaat deze man.

Bron: Mediumchat, Libelle Beeld: iStock

Lees verder

Actueel

Zien: Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Helen van Royen had een geweldige avond. Maar ze besteedt natuurlijk niet alleen.

Schrijver Helen van Royen had een goede nacht. De mooie vrouw brengt de avond rustig door in haar bed. Soms heb je het echt nodig. In plaats van de hele nacht rond te hangen, dacht Helen aan ontspannen in bed. En ze vindt het geweldig. Ze kon echter niet helemaal alleen zijn en dus sprong het beest bij haar in bed. Letterlijk een beest, want het is de hond van Heleen. En waar het dier normaal gesproken een mand zou hebben om in te slapen, mocht het deze keer bij Helen in bed kruipen. En ja hoor, ze vinden het allebei erg mooi.

Helen ontspant met haar hond in bed

Wie de video heeft gemaakt, is nog onduidelijk. Maar wat duidelijk werd, was dat Helen een zeer comfortabele avond had met haar favoriete viervoeter. En je kunt het zien. Helene had zich nog nooit zo op haar gemak gevoeld. Ook haar trouwe hond lijkt het naar zijn zin te hebben op de lakens. Normaal mag hij waarschijnlijk niet in bed kruipen, dus hij moet dit als een feestje hebben ervaren. Het dier is zachtaardig maar ook erg rustig en gehoorzaam. Helen heeft hem duidelijk heel goed opgevoed. Mooie vrouwen kunnen het ook, het is duidelijk de autoriteit waar we naar luisteren. En dan maakt het niet uit of je een mens of een hond bent.

Tragisch nieuws voor Helen van Royen

Helen is een grote hondenliefhebber. Ze is een ambassadeur voor de bescherming van honden en beseft hoe belangrijk het is om dieren een goed thuis te bieden. We weten al dat Helen een groot hart heeft, maar ze heeft zoveel gegeven aan de arme dieren van deze wereld, wat haar nog empathischer maakt. Helen had onlangs ook hartverscheurend nieuws. Haar Duitse herder is dood. Het dier is vrij oud, maar dit is natuurlijk geen goed nieuws om mee te maken. Gelukkig kan Helen zich nog alle goede herinneringen herinneren die ze met het dier had. Het hielp hem er doorheen.

Helen werkt aan nieuw materiaal

De beste manier om na dergelijk nieuws van gedachten te veranderen, is door aan iets heel anders te beginnen. En dat is wat Helene doet. In haar schrijfkamer richt ze zich op een nieuw project. Wat Helen doet, houdt ze nog even voor zichzelf, maar het belooft een interessante te worden. Helen sluit zich voorlopig nog even op in haar kantoor zodat ze zich optimaal kan concentreren. Verwacht dus in de nabije toekomst minder Helen op tv-shows en shows te zien.

Lees verder

Actueel

Jaimie Vaes: ‘Dat nare mannetje Lil Kleine heeft gewoon mijn zweep meegenomen’

Jaimie Vaes en Jorik Scholten werden gescheiden, maar de verdeling van de nalatenschap droeg bij aan het lijden. Lil Kleine heeft zich zijn diamanten zweep toegeëigend. “Die klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het stel ging eerder dit jaar uit elkaar nadat de rapper zijn ex zou hebben mishandeld (plassen). Op internet zijn beelden opgedoken waarop te zien is dat Kleine zijn toenmalige vriendin uit de auto zou slepen en haar hoofd tussen de deur klemde. Vaes heeft een klacht ingediend.

In de tweede aflevering van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane zegt Jamie dat de twee strijden om “die kuttoelage”. Jaimie: “Hij zou hem echt in zijn hol kunnen steken.” Maar volgens Jaimie ging het niet goed met het uitdelen van de materialen. ‘Die gemene jongen heeft net mijn zweep gepakt. Deze klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het is nog niet duidelijk waarom de diamant wordt geserveerd. Jaimie Vaes zei dat Lil Kleine meer waardevolle spullen van haar afnam. “Het is pesten. Ik ben de moeder van zijn kind. Zelfs toen je uit elkaar ging, hoopte je op respect en dat is niet gekomen”, zei ze over het gedrag van haar verloofde. Vaes zei ook dat het gedrag van Jorik “verslechtert”. “Maar ik zal niet meer zo gekwetst of behandeld worden.”

Lees verder

Actueel

Heftig: ’Dennis Schouten betrokken bij steekpartij’

Dennis Schouten wordt verdacht van betrokkenheid bij een mesaanval zaterdagavond. Dat meldde Shownieuws zaterdagavond nadat Tubantia melding had gemaakt van het incident met de Glanerbrug in de gemeente Enschedé. De Gossip Talk-presentator zou een van de twee gewonden zijn.

De steekpartij werd veroorzaakt door een ruzie op het gemeentehuis. Het gebouw is geschorst voor onderzoek. Er is een arrestatie verricht door de politie. De regionale krant Tubantia heeft niet aangegeven wie het was.

Op Twitter vertelde Dennis Schouten van Glanerbrug aan een vraag van een volger dat het goed met hem ging. “Ik weet het. Mijn broer wordt momenteel ondervraagd.

De presentator vertelde zaterdagavond aan Shownieuws dat hij naar het ziekenhuis moest, maar zijn verwondingen niet ernstig vond, en dat zijn broer de hele avond bij hem was.

Lees verder
Advertisement

Trending