Connect with us

Actueel

Net binnen: ‘De avondklok gaat waarschijnlijk donderdag in’ |

De politie heeft alles al klaarliggen voor de avondklok. Zelfs de roosters zijn al gemaakt en ze houden volgens bronnen rekening met donderdagavond. Dat komt omdat veel agenten nu al gevraagd worden of ze donderdag avond latere diensten willen draaien.

Het is niet zeker of de avondklok donderdag zal ingaan want het zou ook zomaar kunnen dat hij vanaf morgen al ingaat. De politie houdt in ieder geval rekening mee. De nieuwe roosters van de politie houden wel in dat er overdag minder politie op straat zal zijn: “Er zal minder tijd en ruimte zijn voor het houden van een vinger aan de pols bij jongeren in de wijk. Om ze op het goede spoor te houden”, zegt een agente tegen het NRC.

Dat zal betekenen dat kleinere taken van de politie komen te vervallen. Denk aan algemene controles, fouilleringen etc.

Morgen zal er persconferentie zijn en dit keer veel vroeger dan normaal. Dit vinden wij wel vreemd aangezien de persconferentie meestal rond 19:00 ’s avond is. Dit zou dus kunnen betekenen dat de avondklok misschien wel morgen al ingaat.

De verwachting is dat de avondklok van 20.00 tot 04.00 uur zou moeten gaan gelden.

Lees verder

Actueel

Yolanthe Cabau met nieuwe vriend op vliegveld gespot

Er gaan al een tijdje geruchten over een mogelijke romance tussen Yolanthe Cabau en Lentini Eersteling. Het is niet bekend of de twee daadwerkelijk samen zijn. Ze werden echter samen gespot op een luchthaven in Portugal.

RTL Boulevard ontdekte Yolanthe en Lentini, zoon van Cabau zoon van Xess Xava, in Portugal.

Relatie status

De twee zijn de laatste tijd steeds meer met elkaar in verband gebracht. Zo zijn Yolanthe en zakenman Lentini intiem gespot. Wel maakte de actrice onlangs bekend single te zijn.

Negeren

Tijdens haar gesprek met Grazia ontkende Yolanthe romantisch betrokken te zijn. “Ik ben single en geniet met volle teugen van het leven. In deze periode was ik een alleenstaande moeder, maar een gelukkige alleenstaande moeder met een gelukkig kind.

Lees verder

Actueel

Familie Hazes is helemaal blut: Rachel en André Hazes in financiële problemen!

André Hazes herrees met zijn moeder. Rachel moest haar appartement in Spanje opgeven vanwege de huidige financiële problemen. Yvonne Coldeweijer meldde vorige week: “André en zijn neven zijn niet naar Marbella maar naar Barcelona gegaan. Rachel heeft haar appartement daar opgezegd. Momenteel hebben zij en Dré een mager inkomen en moet Rachel meer sparen. Vaarwel Barca appartement. Zangers zijn geen zangers meer. Er is een sabbatical ingevoerd die in ieder geval tot 2023 duurt, dus er zal lange tijd geen inkomen zijn, na corona dus. Natuurlijk zijn er andere manieren om geld te verdienen. Bijvoorbeeld door een paar documentaires te maken. Vorig jaar begon de zangeres met het maken van opnames. Interessant hieraan is dat het veelbesproken moment met Sarah van Soelen hier ook aan de orde komt.

Rachel en André Hazes in financiële problemen!

Plus, er komt ook een documentaire op de planning die Andre en Monique zullen volgen, met de bruiloft en al. Volgens verschillende bronnen heeft Monique het echter allemaal verpest met Andre. Andre zal Monique ervan verdenken de fotograaf in de VS een fooi te geven om stiekem foto’s te maken. Deze documentaire gaat dan ook niet door. Iets dat in potentie 250.000 euro zou kunnen opleveren, zoals de documentaire waarin Sarah van Soelen verscheen.

Er zijn echter ook serieuze problemen met deze documentaire. Sarah en haar familie hebben laten weten absoluut niet in de documentaire te willen verschijnen. Nu hebben ze geprobeerd om volledig te bezuinigen, waardoor een nogal saaie documentaire veel minder waard is. Het is afwachten of hier nog 250.000 euro voor betaald gaat worden. Dat zou de financiële problemen verklaren. En hier:

Lees verder

Actueel

Pijnlijk: Wesley Sneijder loopt blauwtje op bij de ex-vriendin van Lil Kleine!

Wesley Sneijder is een man met veel vrienden, want het wordt werkelijkheid als je sapketens in de gaten houdt. Afgelopen zondag kwam het nieuws dat Wesley in het ziekenhuis lag met pijn op de borst, wat gelukkig goed afliep. De oud-speler is nog steeds getrouwd met Yolanthe, maar ze zijn niet meer samen. Via de roddelbladen kunnen we lezen dat Wesley nog steeds hoopt op een verzoening met Yolanthe. Het lijkt er echter op dat hij die hoop heeft opgegeven. Vorige week meldde Yvonne Coldeweijer het volgende: “Gisteravond werd Wesley gespot met een influencer genaamd Shayna in Izakaya, Ibiza. Proberen! ”

Wesley Sneijder loopt blauwtje op!

Vorige week zagen we Sarah van Soelen gehaat worden door Wesley. Deze keer was het Wesley’s beurt om vernederd te worden. Juicechannel heeft het volgende te melden: “Wesley is weer onderweg naar Ibiza. Vorige week had hij daar een geweldige dag met Shayna. Shayna staat in Amsterdam bekend als een vrouw die graag gezien wordt met “beroemde mannen”.

Pas na een middag in Nassau en een etentje bij Izakaya vond Shayna dat het genoeg was en ging ze naar een club om met een paar andere jongens aan een VIP-tafel te zitten. Wesley lijkt een blauwe plek te hebben gehad. Gelukkig heeft de oud-speler contact gezocht met zijn voormalige geliefde, Jotti Verbruggen. Jotti kwam hem opzoeken in het ziekenhuis. Jotti zal echter niet bij ons op Ibiza blijven, dus misschien probeert Wesley deze week opnieuw met Shayna op Ibiza Shayna’s tokkie-eiland:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shayna Caresse Senior (@shaynasenior)

Lees verder
Advertisement

Trending