Connect with us

BN'ers

Sterkte: Martien Meiland bijna dood!

Martien Meiland was bijna overleden in de Koningsdag-uitzending van Chateau Meiland . Het leverde de realityshow een kijkcijferrecord op: met bijna 1,6 miljoen kijkers (25 procent) was het de best bekeken uitzending ooit op SBS 6. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Chateau Meiland verbetert het eigen record van vorige week, toen het chateau bijna afbrandde: er ontstond een brand in de schoorsteen. Toen keken er bijna 1,5 miljoen mensen (23 procent).

Ellende bracht Chateau Meiland gisteren dus opnieuw tot grote hoogte: Martien Meiland wilde een kapotte lamp repareren en haalde het stroom eraf. “En toch vind ik het eng. Gewoon, omdat ik al zo vaak iets meegemaakt heb waardoor ik dacht dat de stroom eraf was, maar dat achteraf niet zo bleek te zijn, omdat ik weer een schok kreeg.”

Vervolgens klonk er een belletje in het chateau, waarop Erica kwam aangesneld. “De stroom is nu weer aan, hè?”

Martien: “Ach, doe niet zo vervelend.”

Erica: “Ja, want dat belletje gaat en dat gaat alleen als het stroom aan is.”

Martien: “Nou, dat bedoel ik. Iemand heeft het omhoog gedaan.”

Erica: “Wie dan? Er is hier niemand.”

Daarop liep Erica naar dochter Maxime. “Hey. Papa was bijna dood.”

Maxime: “Hèèèè?”

Erica: “Hij deed de stroom uit in het kleine keukentje, de lamp is uit, dus hij begint, maar wij zitten hier en ineens gaat dat ding. Dus ik ging erheen, bleek die knop weer omhoog te zijn. Voor hetzelfde geld had hij zijn schroevendraaier erin gestoken.”

Martien: “Dan had ik dood geweest, Maxime. Erg, hè?”

Uiteindelijk bleek één of andere arbeider de stoppen weer omhoog te hebben gedaan. Erica: “Nou, Mart, je hebt een beschermengeltje op je schouder.”

Martien: “Ja, dan zou je gewoon hier voor dood liggen, omdat iemand gewoon de knop om gaat doen. Dan moet je dat toch vrágen?”

Lees verder

BN'ers

Martien en Erica Meiland willen, maar mogen niet trouwen

Erica en Martien Meiland

Ook al zijn ze met elkaar getrouwd, Martien en Erica Meiland zijn geen romantisch koppel meer. Maar Martien zou dolgraag nog eens met Erica trouwen. Jammer genoeg moeten ze niet nog eens voor het altaar staan.

In de postcast ‘Wat goéééd’ vraagt Erica aan Martien: “Zou je nog een vierde keer met mij trouwen of zou je dat liever met een nieuwe liefde willen?” De realityster antwoordt: “Oh wat een dilemma. Ja, weetje, dan moet je eerst iemand vinden. Dan vind ik het toch gezelliger voor de hele familie dat we dan samen nog een keer trouwen. En dan ook gewoon helemaal uitpakken.”

Een vierde huwelijksbootje

Erica wijst erop dat je in Nederland geen vier keer kunt trouwen. Ze gaven elkaar al drie keer het ja-woord, maar een vierde maal mag gewoon niet. Erica corrigeert: “Oh zelfs drie keer mag al niet.” Daar moet Martien nogal van schrikken, want ze zijn toch al drie keer getrouwd. “Nou moet je eens luisteren dan hebben ze vast pasgeleden een wetswijziging gehad.”

Groot feest

Dan kaatst Martien de bal terug en vraagt Erica of zij met hem zou willen trouwen. Ook zij vindt het een moeilijke opgave om een nieuwe liefde te vinden. “Dan zou ik inderdaad gewoon weer met jou trouwen en een heel groot feest geven met familie en vrienden.”

Lees verder

BN'ers

André Hazes eist van Monique dat ze ophoudt met Rachel-boycot

Rachel Hazes

André Hazes en Monique Westenberg genoten laatst nog van een romantische vakantie in Amerika. Ondertussen is de relatie toch weer bekoeld. Dat zou te maken hebben met het feit dat Monique hun verblijfplaats zou doorgegeven hebben aan de paparazzi.

Nu zouden ze een soort van knipperlichtrelatie hebben. De laatste tijd worden ze wel steeds vaker samen gezien. De zanger stelt nu wel een nieuwe eis: hij wil dat Monique de Rachel-boycot staakt. Dat weet Yvonne Coldeweijer.

Ruziestoker

Rachel Hazes staat bekend om iemand die twee stenen kan laten vechten. Ze heeft het ook regelmatig aan de stok met haar eigen kinderen. Maar ondanks alle bonje, woont de zanger nog gewoon bij zijn moeder. De twee hebben dus vrede gesloten. Het is geen geheim dat Rachel een grondige hekel heeft aan Monique.

Omgekeerd doet Monique er alles aan om haar zoontje bij Rachel weg te houden. “Beiden gunnen elkaar het licht niet in de ogen”, meldt Coldeweijer.

André Hazes grijpt in

André is er helemaal klaar mee. Hij wil dat zijn zoontje Dré en oma Rachel elkaar zo snel mogelijk kunnen zien. “Anders kan je een eventuele relatie wel op je buik schrijven”, zou hij gezegd hebben. Coldeweijer grapt: “Krijgen nou wat, André met een ruggengraat?”

Monique stemde in met de afspraak en binnen enkele weken staat er een verzoening op het programma. Dan kan Rachel voor het eerst sinds lang haar kleinzoon weer zien. Daarover zegt Monique: “Ze wil immers nog altijd mevrouw Hazes worden en in de luxe villa blijven wonen.”

Coldeweijer

Lees verder

BN'ers

Beelden: Willem-Alexander grijpt in bij vraag over liefdesleven Amalia

Willem-Alexander

De koninklijke familie stond tijdens het halfjaarlijkse fotomoment de pers te woord. Het was tegelijk ook de eerste keer dat de verzamelde media vragen mocht stellen aan prinses Amalia. Onvermijdelijk kwam ook de vraag of ze momenteel gelukkig is in de liefde.

Er gaan al langer geruchten over Amalia die geluk in de liefde vond bij de Duitse miljardairszoon Isebrand. Heeft ze echt een relatie?

Liefdesleven

Amalia onthult aan de pers dat ze heel gelukkig is in de liefde. Ze zegt daar wel meteen bij: “Ik ervaar enorm veel liefde van de mensen om mij heen, maar ik weet dat het niet het antwoord is waar u op doelt. Dat is iets wat ik liever voor mezelf hou, maar ik beloof dat als er iemand serieus is, u de eerste bent die het hoort.”

Willem-Alexander grijpt in

Maar toen de journalisten begonnen door te vragen, moest koning Willem-Alexander ingrijpen. “Ze is net achttien. Mijn dochter gaat studeren en net het leven uitvinden. Ik hoop dat ze nog heel veel leuke mensen tegenkomt.”

Recht op privacy

Amalia vindt het wel vervelend dat er kiekjes van haar en haar prins op het witte paard zijn uitgelekt. Daarover zegt de kroonprinses: “Dat zijn wel momenten dat ik privé ergens was, maar het hoort er ook weer bij. (…) Maar uiteindelijk ben ik zo dankbaar voor de privacy die mij wél gegund is dat als dat wat minder is, dat ook oké is.”

Druk op het pijltje naar rechts voor de beelden.

Lees verder
Advertisement

Trending