Connect with us

BN'ers

Sterkte: Hélène Hendriks met spoed opgenomen in het ziekenhuis: ’Heel veel pijn’

Een kleine maand geleden hield Hélène Hendriks fans van Veroncia Inside in grote spanning toen bleek dat ze met spoed was opgenomen in het ziekenhuis. De geruchtenmolen draaide op volle toeren toen Johan Derksen liet weten niets over de situatie van de presentatrice te mogen vertellen. Maar inmiddels is Hélène hersteld en doet ze haar verhaal.

De veertigjarige presentatrice zou op 21 december namens tv-programma Veronica Inside een prijs uitreiken aan een amateurclub, maar de kijkers werden verrast toen ze niet Hélène, maar Johan Derksen in beeld zagen verschijnen.
„Hélène is ziek en dus sta ik hier nu als een soort clown op het voetbalveld in Grolloo”, vertelde De Snor, die eraan toevoegde dat hij ’in verband met de privacywetgeving’ niets mocht loslaten over de toestand van de oud-hockeyster.

Veel pijn

Een dag later werd bekend dat Hélène een aantal dagen in het ziekenhuis heeft gelegen nadat ze was geopereerd aan een acute blindedarmontsteking. Kort voor de operatie blikte ze met VI-verslaggever Joey Dekker terug op het afgelopen jaar, maar dat ging toen al niet van harte, zo vertelt de presentatrice nu in een video op de website van het voetbalpraatprogramma.

„Ik had toen al best veel pijn, maar dacht van: jij komt helemaal uit Hilversum, dat is ook zielig. Ik kan je ook niet wegsturen met helemaal niets. Maar daarna ging het inderdaad mis: blindedarm. Ik was er niet echt van geschrokken. Ik had vooral best veel pijn. Vervolgens ga je naar het ziekenhuis, naar de eerste hulp, en dan word je vrij snel geopereerd. En dan is het klaar, hè? Dan is die blindedarm eruit, hahaha.”

Flinke jaap

Nadat er op sociale media volop werd gespeculeerd over de reden van Hélènes ziekenhuisopname, besloot de Brabantse zelf tekst en uitleg te geven. „Ik heb vrij snel laten weten dat alles is goed gegaan. Normaal ben ik daar niet van, dat ik vertel wat ik heb, maar ik dacht: ik geef even aan dat het máár een blindedarmontsteking is. Want anders gaan mensen van alles denken.”

Inmiddels is de sportpresentatrice weer pijnvrij. „Eigenlijk is het heel simpel: wanneer die blindedarm eruit is, ben je weer vrij snel aan het herstellen. Vroeger was het echt een flinke jaap in je buik, een groot litteken, maar tegenwoordig heb je drie littekentjes – waarvan één in je navel. Dus als het goed is, zie je dat straks niet meer. Je herstelt er vrij snel van.”

Bron: De Telegraaf Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

BN'ers

Martien en Erica Meiland willen, maar mogen niet trouwen

Erica en Martien Meiland

Ook al zijn ze met elkaar getrouwd, Martien en Erica Meiland zijn geen romantisch koppel meer. Maar Martien zou dolgraag nog eens met Erica trouwen. Jammer genoeg moeten ze niet nog eens voor het altaar staan.

In de postcast ‘Wat goéééd’ vraagt Erica aan Martien: “Zou je nog een vierde keer met mij trouwen of zou je dat liever met een nieuwe liefde willen?” De realityster antwoordt: “Oh wat een dilemma. Ja, weetje, dan moet je eerst iemand vinden. Dan vind ik het toch gezelliger voor de hele familie dat we dan samen nog een keer trouwen. En dan ook gewoon helemaal uitpakken.”

Een vierde huwelijksbootje

Erica wijst erop dat je in Nederland geen vier keer kunt trouwen. Ze gaven elkaar al drie keer het ja-woord, maar een vierde maal mag gewoon niet. Erica corrigeert: “Oh zelfs drie keer mag al niet.” Daar moet Martien nogal van schrikken, want ze zijn toch al drie keer getrouwd. “Nou moet je eens luisteren dan hebben ze vast pasgeleden een wetswijziging gehad.”

Groot feest

Dan kaatst Martien de bal terug en vraagt Erica of zij met hem zou willen trouwen. Ook zij vindt het een moeilijke opgave om een nieuwe liefde te vinden. “Dan zou ik inderdaad gewoon weer met jou trouwen en een heel groot feest geven met familie en vrienden.”

Lees verder

BN'ers

André Hazes eist van Monique dat ze ophoudt met Rachel-boycot

Rachel Hazes

André Hazes en Monique Westenberg genoten laatst nog van een romantische vakantie in Amerika. Ondertussen is de relatie toch weer bekoeld. Dat zou te maken hebben met het feit dat Monique hun verblijfplaats zou doorgegeven hebben aan de paparazzi.

Nu zouden ze een soort van knipperlichtrelatie hebben. De laatste tijd worden ze wel steeds vaker samen gezien. De zanger stelt nu wel een nieuwe eis: hij wil dat Monique de Rachel-boycot staakt. Dat weet Yvonne Coldeweijer.

Ruziestoker

Rachel Hazes staat bekend om iemand die twee stenen kan laten vechten. Ze heeft het ook regelmatig aan de stok met haar eigen kinderen. Maar ondanks alle bonje, woont de zanger nog gewoon bij zijn moeder. De twee hebben dus vrede gesloten. Het is geen geheim dat Rachel een grondige hekel heeft aan Monique.

Omgekeerd doet Monique er alles aan om haar zoontje bij Rachel weg te houden. “Beiden gunnen elkaar het licht niet in de ogen”, meldt Coldeweijer.

André Hazes grijpt in

André is er helemaal klaar mee. Hij wil dat zijn zoontje Dré en oma Rachel elkaar zo snel mogelijk kunnen zien. “Anders kan je een eventuele relatie wel op je buik schrijven”, zou hij gezegd hebben. Coldeweijer grapt: “Krijgen nou wat, André met een ruggengraat?”

Monique stemde in met de afspraak en binnen enkele weken staat er een verzoening op het programma. Dan kan Rachel voor het eerst sinds lang haar kleinzoon weer zien. Daarover zegt Monique: “Ze wil immers nog altijd mevrouw Hazes worden en in de luxe villa blijven wonen.”

Coldeweijer

Lees verder

BN'ers

Beelden: Willem-Alexander grijpt in bij vraag over liefdesleven Amalia

Willem-Alexander

De koninklijke familie stond tijdens het halfjaarlijkse fotomoment de pers te woord. Het was tegelijk ook de eerste keer dat de verzamelde media vragen mocht stellen aan prinses Amalia. Onvermijdelijk kwam ook de vraag of ze momenteel gelukkig is in de liefde.

Er gaan al langer geruchten over Amalia die geluk in de liefde vond bij de Duitse miljardairszoon Isebrand. Heeft ze echt een relatie?

Liefdesleven

Amalia onthult aan de pers dat ze heel gelukkig is in de liefde. Ze zegt daar wel meteen bij: “Ik ervaar enorm veel liefde van de mensen om mij heen, maar ik weet dat het niet het antwoord is waar u op doelt. Dat is iets wat ik liever voor mezelf hou, maar ik beloof dat als er iemand serieus is, u de eerste bent die het hoort.”

Willem-Alexander grijpt in

Maar toen de journalisten begonnen door te vragen, moest koning Willem-Alexander ingrijpen. “Ze is net achttien. Mijn dochter gaat studeren en net het leven uitvinden. Ik hoop dat ze nog heel veel leuke mensen tegenkomt.”

Recht op privacy

Amalia vindt het wel vervelend dat er kiekjes van haar en haar prins op het witte paard zijn uitgelekt. Daarover zegt de kroonprinses: “Dat zijn wel momenten dat ik privé ergens was, maar het hoort er ook weer bij. (…) Maar uiteindelijk ben ik zo dankbaar voor de privacy die mij wél gegund is dat als dat wat minder is, dat ook oké is.”

Druk op het pijltje naar rechts voor de beelden.

Lees verder
Advertisement

Trending