Connect with us

Actueel

Sterkte: Dochters minderbedeeld gezin raken kijkers ‘Steenrijk, Straatarm’ recht in het hart

Voor de liefhebbers stond er weer een nieuwe aflevering van ‘Steenrijk, Straatarm’ klaar en dat bleek zoals gewoonlijk een behoorlijke tranentrekker te zijn. Op Twitter stroomden de reacties van ontroerde kijkers binnen, die niet alleen lovend waren over beide families, maar óók geraakt werden door de caféhouder in Scheveningen en de dochters uit het minderbedeelde gezin.

‘Steenrijk, Straatarm’ gemist

Iedere aflevering weer weet Steenrijk, Straatarm de nodige tongen los te maken op Twitter. Is het niet omdat het vermogende stel wel wat minder uit de hoogte mag doen, dan heeft het wel te maken met de gevoelige snaar die keer op keer geraakt weet te worden. Dat laatste was gisteren ook weer het geval.

Twintig keer het weekbudget

In de nieuwste uitzending van Steenrijk, Straatarm ruilen alleenstaande moeder Barbara en haar drie kinderen -Serena, Rosalie en Luciano – een week van huis, haard en budget met het gezin van Dzanella en Tjarck. Ook zij hebben drie kids, maar wonen in tegenstelling tot Barbara in een riante villa. Met z’n vijven geven ze wekelijks om en nabij de 1.500 euro uit, wat maar liefst twintig keer het weekbudget is van het Scheveningse gezin.

Tranen

Bij het tellen van het budget schieten beide partijen vol. Dzanella kan zich maar al te goed voorstellen hoe lastig het moet zijn voor Barbara om met slechts 75 euro per week rond te moeten komen. ‘Je wilt je kinderen alles geven. Het doet pijn om te zien dat je dat met zo’n klein budget moet doen’, aldus de blondine.

Ontroerende dochters

In de tussentijd weet het minderbedeelde gezin niet wat ze meemaken als ze zien hoeveel geld ze in de ruilweek te besteden hebben. Wanneer Barbara zegt dat ze haast niet weet waar ze het allemaal aan uit moet geven, heeft haar dochter een hartverwarmend antwoord. ‘Misschien kunnen we wel een beetje overlaten voor hen’, zegt een van de meiden. Die uitspraak, samen met hun verblufte reacties om alle luxe die ze tegenkomen in het huis, ontroert kijkers van Steenrijk, Straatarm.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Mooie actie

Wat kijkers ook diep weet te raken, is de actie van de caféhouders van Tante Knier. Al sinds de eerste lockdown voorzien zij inwoners van Scheveningen, die het wat minder breed hebben, van maaltijden. Op die manier proberen ze hun medemens een handje te helpen. Ook Barbara en haar kinderen staan er regelmatig op de stoep en daarom brengt in de ruilweek in Steenrijk, Straatarm het rijke gezin een bezoekje aan de kroeg.

Verbaasde reacties

Ook de bescheidenheid van Barbara wordt volop besproken op Twitter. Zo vinden fans van het programma het mooi om te zien dat het minderbedeelde gezin maar één keer eten bestelt en overal zó blij mee is. Toch zijn er ook een paar dingen die voor verbazing zorgen. Het is namelijk een grote wens van Barbara om een nieuwe beha te kopen, gezien ze er maar eentje heeft. ‘Die gooi ik ’s avonds in de was, in de hoop dat-ie de volgende ochtend droog is’, vertelt ze erover. Tijdens de ruilweek stapt ze dan ook een lingeriezaak binnen om een nieuw exemplaar aan te schaffen. ‘Maar één beha? Koop er dan direct een paar meer’, luidt een tweet. Ook vragen kijkers zich af waarom ze niet meer uit haar kappersbezoek haalt. ‘Kan ze een keer naar een echte kapper, laat ze het weer roze verven’, schrijft iemand vol ongeloof.

Groot hart

Al met al kunnen zowel de rijke familie als het minderbedeelde stel rekenen op een stortvloed aan positieve reacties op Twitter. Volgens kijkers hebben ze allemaal ‘een groot en goed hart’.

Lees verder

Actueel

Zien: Bridget Maasland laat strak figuur zien na ingreep

Bridget Maasland mag de selfiekoningin van het land genoemd worden. Wie door haar Instagram scrolt, ziet dat zo’n 85% van alle gemaakte foto’s van het hoofd van de blonde presentatrice zijn. Geen portretten, dus zelfportretten.

Helemaal tevreden was de presentator echter niet met zichzelf. Daarom wendde Bridget zich tot een kliniek die gespecialiseerd is in het bevriezen van vet. We kunnen niet precies zeggen hoe het zal werken.

Je hoeft in ieder geval niet meer zoveel kilometers te rennen of hard te werken in de sportschool om een ​​strak lichaam te krijgen. U kunt bij Bridget’s kliniek terecht om naar wens in vorm te komen: “Next Fatfreeze Clinics is de plek om uw ideale lichaamsvorm te creëren; verwijder overtollig vet of verjong uw huid. We vermoeden dat het veiliger is dan illegale dieetpillen omdat het legaal is.

Bridget Maasland wil op Kim Kardashian lijken!

Bridget is vaak te zien op de sociale media van de kliniek. Op een van de foto’s staat: ‘Er is een goede selfie voor nodig en het is heerlijk om tussen de behandelingen door van alles te kunnen doen. Zo blijf je productief en kun je de behandeling integreren in je dagelijkse bezigheden.

“Zo leer je Bridget weer kennen. In een ander artikel zullen we zien waarom Bridget hiervoor heeft gekozen. Bridget wil op Kim Kardashian lijken: “Bridget zag deze verstevigende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian. Het was meteen verkocht!

Nu een paar maanden later en de resultaten zijn verbluffend. De kliniek leek in ieder geval tevreden met de met Bridget behaalde resultaten. Bridget deelde op haar eigen Instagram dat Bridget zelf dol is op het invriezen van vet. Maasland: “Zo blij met het resultaat van Next Fatfreeze Clinics op mijn buik!” Resultaat afbeelding hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Next Fatfreeze Clinics (@nextfatfreezeclinics)

Lees verder

Actueel

Monique Westenberg verkoopt haar gedragen bikinibroekjes

Draag je bepaalde kleding niet meer? Dan breng je het naar de kledingbank, verkoop je het of gooi je het weg.

Sommige mensen zweren bij het kopen van gebruikte kleding, maar trekken lijnen op hun ondergoed of bikini. Monique Westenberg schroomt in ieder geval niet om gebruikte bikini’s te verkopen.

Monique Westenberg

Vorige week bood Monique Westenberg een aantal tweedehands kleding aan op online tweedehandswinkel Vinted, waaronder bikini’s. Patty Brard en Natacha Harlequin hadden er nooit van mogen weten, zeiden ze op Shownieuws:

“Persoonlijk vind ik het een beetje gewelddadig om iemand een gebruikte bikini te geven, maar dat is oké”, zei Patty.
Natacha knikte: ‘Je kunt ze toch ook niet wassen? Die bikinibroek. Met zo’n beetje handen wassen, blehhh! ”

Patty vraagt ​​zich specifiek af waarom mensen niet naar een andere winkel gaan om nieuwe bikini’s te kopen: “Je kunt ook naar H&M gaan, toch?”

Gelukkig werd Monique ook geadviseerd door Patty: “Je hebt ook veel mannen die graag een ongewassen broek kopen.

Daar lijkt een markt voor te zijn… Het bikinibroekje is momenteel te koop voor 65 euro. Dat is een geweldige bonus.

Lees verder

Actueel

Robert ten Brink zorgt voor grote verbazing: ‘Wát een nare man!’

Robert ten Brink heeft nooit verborgen gehouden dat hij zich backstage behoorlijk fanatiek gedraagt, maar hoe ver hij precies is gekomen is voor Yvonne Coldeweijer verrassend.

Yvonne Coldeweijer deed gisteren verslag van het “monsterlijke gedrag” van Matthijs van Nieuwkerk en kreeg na dit incident ook veel verhalen over het gedrag van Paul de Leeuw en Robert ten Brink. Yvonne was vooral verrast dat de All You Need Is Love-ster zich backstage slecht leek te gedragen.

“Absoluut geschokt”

Yvonne zei: “Het was verbazingwekkend wat opviel. “Nu ben ik iets gewend… Maar ik ben ABSOLUUT geschrokken van hoeveel mensen negatieve ervaringen hebben gehad met Robert ten Brink.”

Yvonne’s berichtenbox zat helemaal vol. “Ik krijg lelijke teksten over Matthijs en Paul, maar over Robert 😳… ik denk 80-100. Ik denk niet dat ik dit eerder heb meegemaakt.”

Yvonne kreeg informatie van alle kanten. “Oud-kandidaten en medewerkers van Weekend Millionaire, All You Need, Vlielandse mensen (die een huis hebben)… Het is werkelijk ongekend voor de onbeschofte en arrogante houding die hij vaak heeft voor ‘gemiddelde mensen’. Hij leek te vloeken en de hele dag in brand te staan.

Een van de reacties op Robert was: “Tijdens de opnames van Millionaire Weekend schreeuwde hij tegen een 17-jarige productiestagiair dat het zo schandalig was dat hij het antwoord niet meer mocht weten. Woord van Sony (rechthebbenden en winnende betalers) Alles om fraude te voorkomen.

“ Als een viswijf! ‘

Robert gedroeg zich toen volgens de bron uiterst onprofessioneel. “Hij vond het schandalig en schreeuwde tegen het meisje als een viseter. “ Jarenlang heb ik dit programma gepresenteerd en ervoor gezorgd dat het een succes was en toen was ik erg sceptisch?! ”

Volgens deze bron is het onbegrijpelijk dat je je frustraties uitspreekt op een stagiair productie. “Je zou zeggen dat je gewoon naar Sony zou gaan in plaats van een 17-jarige productiestagiair…”

Lees verder

Trending