Connect with us

Actueel

Zien: Kritiek op minister De Jonge zwelt aan! ‘Ga maandag aan de slag met vaccineren!’

De kritiek op minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) neemt toe nu hij niet van plan is om komende maandag te beginnen met het vaccineren van essentieel ziekenhuispersoneel. Ook in zijn eigen partij, het CDA, leeft onvrede.

Het was een explosieve oproep, gisteravond, van Diederik Gommers en Ernst Kuipers. De twee artsen willen dat het kabinet met spoed essentieel ziekenhuispersoneel gaat inenten tegen het coronavirus. Het liefst maandag al. ,,Ziekenhuizen hebben de mogelijkheid die vaccins goed te bewaren en goed uit de delen’’, zegt Gommers. Ook Ad Melkert, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, roept op om ‘op zo kort mogelijke termijn’ ziekenhuispersoneel in te enten. Hij vreest ‘een ongekende noodsituatie’.

Maar De Jonge ziet bloedspoed niet zitten. Hij werkt aan een nieuwe vaccinatiestrategie waarbij ic-personeel waarschijnlijk voorrang zal krijgen bij het prikken. Maar de kans dat dit vóór 8 januari gebeurt, lijkt zeer klein. Eerder starten zou ‘uitvoeringstechnisch niet mogelijk zijn’, zei de minister afgelopen week al.

Zwaar debat

Ook vandaag liet de woordvoerder van De Jonge weten dat er maandag niet gevaccineerd gaat worden. Die reactie is tegen het zere been van oppositiepartijen in de Tweede Kamer. ,,Regering: luister naar de oproep van Gommers en Kuipers!’’, laat GroenLinks-leider Jesse Klaver weten. Hij vindt dat De Jonge ziekenhuispersoneel ‘niet de toegang tot het vaccin mag weigeren’. ,,Anders gaat het kabinet dinsdag een zwaar debat tegemoet’’, waarschuwt Klaver.

Ook PvdA-leider Lodewijk Asscher stelt dat De Jonge de oproep van ziekenhuizen ‘niet zomaar naast zich neer moet leggen’. PVV-leider Geert Wilders twittert: ‘Niet wachten op faalhaas De Jonge’. De Tweede Kamer onderbreekt dinsdag het kerstreces voor een ingelast coronadebat.

Ongebruikte vaccins

De kritiek beperkt zich niet tot oppositiepartijen. Op Twitter vraagt het Brabantse CDA-Statenlid Marcel Deryckere zich af of ‘er eigenlijk nog een kabinet is’. ,,Er liggen tienduizenden levensreddende vaccins ongebruikt in Oss, ziekenhuizen kunnen het niet meer aan en de thuiszorg kan niet meer de juiste hulp bieden aan Covid-patiënten. En het kabinet is stil en/of de weg kwijt in bureaucratische nonsens… zucht.’’

Ook de Brabantse VVD-gedeputeerde Christophe van der Maat roept op om het ‘zwarte scenario te voorkomen’. ,,Focus op wat nu al wél kan, maandag aan de slag!’’, meldt hij.

Naar verwachting stuurt De Jonge maandag een brief naar de Tweede Kamer waarin hij zijn nieuwe vaccinatiestrategie uit de doeken doet. Naast zorgmedewerkers van verpleeghuizen en kwetsbare ouderen krijgt ic-personeel waarschijnlijk een uitnodiging om mee te doen in de eerste vaccinatieronde. Die ronde start vrijdag 8 januari, op een paar plekken in Nederland.

Nijpend

Terwijl de critici dat niet snel genoeg gaat, vindt De Jonge dat ‘zorgvuldigheid’ voorop moet staan. ,,Ik heb goed gehoord wat de zorg is van de ziekenhuizen, en ik begrijp die ook’’, zei de minister woensdag. ,,Ik wil graag kijken hoe we daar een oplossing voor kunnen bedenken. Daarvoor geldt: dat vergt echt even puzzelen.’’ Volgens Hans van Vliet, vaccinatiemanager bij het RIVM, is het ‘logistiek gezien mogelijk’ om essentieel zorgpersoneel eerder te vaccineren.

De situatie in de ziekenhuizen wordt ondertussen steeds nijpender. Vanwege de toestroom van coronapatiënten en het hoge ziekteverzuim onder personeel zijn er te weinig handen aan het bed. In sommige ziekenhuizen worden dringende operaties uitgesteld. Ook worden dagelijks patiënten overgebracht naar andere delen van het land.

Bron: AD Beeld: Youtube

Lees verder

Actueel

Zien: Bridget Maasland laat strak figuur zien na ingreep

Bridget Maasland mag de selfiekoningin van het land genoemd worden. Wie door haar Instagram scrolt, ziet dat zo’n 85% van alle gemaakte foto’s van het hoofd van de blonde presentatrice zijn. Geen portretten, dus zelfportretten.

Helemaal tevreden was de presentator echter niet met zichzelf. Daarom wendde Bridget zich tot een kliniek die gespecialiseerd is in het bevriezen van vet. We kunnen niet precies zeggen hoe het zal werken.

Je hoeft in ieder geval niet meer zoveel kilometers te rennen of hard te werken in de sportschool om een ​​strak lichaam te krijgen. U kunt bij Bridget’s kliniek terecht om naar wens in vorm te komen: “Next Fatfreeze Clinics is de plek om uw ideale lichaamsvorm te creëren; verwijder overtollig vet of verjong uw huid. We vermoeden dat het veiliger is dan illegale dieetpillen omdat het legaal is.

Bridget Maasland wil op Kim Kardashian lijken!

Bridget is vaak te zien op de sociale media van de kliniek. Op een van de foto’s staat: ‘Er is een goede selfie voor nodig en het is heerlijk om tussen de behandelingen door van alles te kunnen doen. Zo blijf je productief en kun je de behandeling integreren in je dagelijkse bezigheden.

“Zo leer je Bridget weer kennen. In een ander artikel zullen we zien waarom Bridget hiervoor heeft gekozen. Bridget wil op Kim Kardashian lijken: “Bridget zag deze verstevigende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian. Het was meteen verkocht!

Nu een paar maanden later en de resultaten zijn verbluffend. De kliniek leek in ieder geval tevreden met de met Bridget behaalde resultaten. Bridget deelde op haar eigen Instagram dat Bridget zelf dol is op het invriezen van vet. Maasland: “Zo blij met het resultaat van Next Fatfreeze Clinics op mijn buik!” Resultaat afbeelding hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Next Fatfreeze Clinics (@nextfatfreezeclinics)

Lees verder

Actueel

Monique Westenberg verkoopt haar gedragen bikinibroekjes

Draag je bepaalde kleding niet meer? Dan breng je het naar de kledingbank, verkoop je het of gooi je het weg.

Sommige mensen zweren bij het kopen van gebruikte kleding, maar trekken lijnen op hun ondergoed of bikini. Monique Westenberg schroomt in ieder geval niet om gebruikte bikini’s te verkopen.

Monique Westenberg

Vorige week bood Monique Westenberg een aantal tweedehands kleding aan op online tweedehandswinkel Vinted, waaronder bikini’s. Patty Brard en Natacha Harlequin hadden er nooit van mogen weten, zeiden ze op Shownieuws:

“Persoonlijk vind ik het een beetje gewelddadig om iemand een gebruikte bikini te geven, maar dat is oké”, zei Patty.
Natacha knikte: ‘Je kunt ze toch ook niet wassen? Die bikinibroek. Met zo’n beetje handen wassen, blehhh! ”

Patty vraagt ​​zich specifiek af waarom mensen niet naar een andere winkel gaan om nieuwe bikini’s te kopen: “Je kunt ook naar H&M gaan, toch?”

Gelukkig werd Monique ook geadviseerd door Patty: “Je hebt ook veel mannen die graag een ongewassen broek kopen.

Daar lijkt een markt voor te zijn… Het bikinibroekje is momenteel te koop voor 65 euro. Dat is een geweldige bonus.

Lees verder

Actueel

Robert ten Brink zorgt voor grote verbazing: ‘Wát een nare man!’

Robert ten Brink heeft nooit verborgen gehouden dat hij zich backstage behoorlijk fanatiek gedraagt, maar hoe ver hij precies is gekomen is voor Yvonne Coldeweijer verrassend.

Yvonne Coldeweijer deed gisteren verslag van het “monsterlijke gedrag” van Matthijs van Nieuwkerk en kreeg na dit incident ook veel verhalen over het gedrag van Paul de Leeuw en Robert ten Brink. Yvonne was vooral verrast dat de All You Need Is Love-ster zich backstage slecht leek te gedragen.

“Absoluut geschokt”

Yvonne zei: “Het was verbazingwekkend wat opviel. “Nu ben ik iets gewend… Maar ik ben ABSOLUUT geschrokken van hoeveel mensen negatieve ervaringen hebben gehad met Robert ten Brink.”

Yvonne’s berichtenbox zat helemaal vol. “Ik krijg lelijke teksten over Matthijs en Paul, maar over Robert 😳… ik denk 80-100. Ik denk niet dat ik dit eerder heb meegemaakt.”

Yvonne kreeg informatie van alle kanten. “Oud-kandidaten en medewerkers van Weekend Millionaire, All You Need, Vlielandse mensen (die een huis hebben)… Het is werkelijk ongekend voor de onbeschofte en arrogante houding die hij vaak heeft voor ‘gemiddelde mensen’. Hij leek te vloeken en de hele dag in brand te staan.

Een van de reacties op Robert was: “Tijdens de opnames van Millionaire Weekend schreeuwde hij tegen een 17-jarige productiestagiair dat het zo schandalig was dat hij het antwoord niet meer mocht weten. Woord van Sony (rechthebbenden en winnende betalers) Alles om fraude te voorkomen.

“ Als een viswijf! ‘

Robert gedroeg zich toen volgens de bron uiterst onprofessioneel. “Hij vond het schandalig en schreeuwde tegen het meisje als een viseter. “ Jarenlang heb ik dit programma gepresenteerd en ervoor gezorgd dat het een succes was en toen was ik erg sceptisch?! ”

Volgens deze bron is het onbegrijpelijk dat je je frustraties uitspreekt op een stagiair productie. “Je zou zeggen dat je gewoon naar Sony zou gaan in plaats van een 17-jarige productiestagiair…”

Lees verder

Trending