Connect with us

BN'ers

Sterkte: Marco Borsato doorbreekt eindelijk stilte na breuk met Leontine!

Precies een jaar nadat Marco Borsato uit de spotlights verdween, heeft hij weer wat van zich laten horen op Instagram. De 54-jarige zanger komt met een liefdevolle boodschap waarin hij refereert aan de pijnlijke breuk met zijn Leontine. ‘We laten de vorm los. En we blijven toch een eenheid.’
Marco blikt in het bericht terug op wat hij noemt ‘het meest verdrietige jaar uit mijn leven.’ ‘En al is het verdriet nog niet verwerkt. Ik kijk vol vertrouwen naar 2021! Ik wens mijn dierbaren heel veel liefde, geluk in het nieuwe jaar.’ Daarna volgen de namen van zijn drie kinderen: Luca, Senna en Jada. Maar ook de naam van zijn ex-geliefde Leontine staat in het rijtje.

Het lijkt erop dat Marco hint op een nieuwe vorm die ze hebben gevonden om verder samen te leven. ‘We laten de vorm los. En we blijven toch een eenheid. #justthefiveofus’, sluit hij af. Eerder deze maand vierde Marco zijn 54ste verjaardag en toen stond Leontine ook al even stil bij haar ex-man. Op Instagram deelde ze twee vrolijke berichten van hem met hun kinderen. Daarbij stond de tekst: ‘Happy birthday to you’.

Dramatisch jaar

2020 was een dramatisch jaar voor Marco, waarvan de voortekenen in 2019 al naar buiten kwamen. Eind oktober van dat jaar bevestigde hij een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. Enkele maanden later, in januari, kwam het nieuws naar buiten dat hij met een burn-out kampte. Hij besloot even uit de spotlights te stappen om tot rust te komen. Maar in februari kwam toen ook nog het nieuws eroverheen dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar gingen scheiden. In september werd bekend dat de scheiding definitief was.

Marco trok na de breuk met Leontine in bij zijn moeder Mary in Alkmaar. Inmiddels heeft hij in diezelfde gemeente een penthouse gekocht. Daar geniet hij van zijn rust en bezorgt hij op het moment onder meer kerstbomen. In een brief aan zijn fanclub liet hij weten even uit de spotlights te blijven, maar wel terug te keren. ‘Ik heb alleen nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Bron: AD Beeld: Instagram

Lees verder

BN'ers

Ouders school Dré willen klacht indienen tegen Monique

Monique Westenberg

De ouders van de andere kinderen op de basisschool De Stern in Rotterdam, waar de kleine Dré naartoe gaat, zijn razend op Monique. De blondine post immers constant foto’s van de klasgenootjes op Instagram en daar zijn de ouders niet blij mee. “Ze willen een klacht indienen bij de school”, weet Yvonne Coldeweijer.

Monique brengt haar eigen zoontje niet meer herkenbaar in beeld, maar de andere kinderen van de school wel. Bij zowat ieder schoolfeestje post de blondine de foto’s op Instagram.

De andere ouders vinden het niet nodig dat hun kinderen op de sociale media verschijnen. Het feestje van vorig weekend is voor de ouders de druppel.

Yvonne Coldeweijer meldt: “Een aantal moeders is pissed op Monique, omdat ze niet willen dat Monique zoveel foto’s en filmpjes van het schoolplein op social media zet. Ze geven aan dat hun kinderen nog steeds herkenbaar in beeld zijn en vinden niet dat dit soort privé aangelegenheden per se op het internet moeten belanden.” Yvonne zegt dat de ouders een klacht zullen indienen. “Zodat de school Monique hierop kan aanspreken.”

Lees verder

BN'ers

Net binnen: Wesley Sneijder met grote spoed opgenomen in ziekenhuis

Wesley Sneijder

Wesley Sneijder is zondag opgenomen in het ziekenhuis met klachten op de borst. Dat meldt Yvonne Coldeweijer. Zijn broer Rodney geeft een update over zijn toestand.

Wesley Sneijder en zijn omgeving sloeg de angst letterlijk om het hart. De ex-voetballer had klachten op de borstkas en is daarom in het ziekenhuis opgenomen.

Yvonne Coldeweijer deelt het nieuws op Instagram: “Volgens een spion lag rond half 4 vanmiddag Wesley Sneijder bij de eerste harthulp (CCU) in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein met thoracale pijnklachten. Dat is pijn in de borstkas.”

Het is niet duidelijk of hij zichzelf heeft aangemeld of hij met de ambulance is afgevoerd. Evenmin is geweten of hij inmiddels ontslagen is. Hij kreeg naar verluidt steun van een bijzonder persoon. Yolanthe zou ook bij het ziekenhuis opgemerkt zijn.

Reactie broer Rodney

Broer Rodney reageert nu ook op het nieuws van de ziekenhuisopname. “Niks aan de hand”, laat hij weten.

Lees verder

BN'ers

Presentator Luuk Dresen (27) plotseling overleden

Luuk Dresen

Podcastmaker en presentator Luuk Dresen is overleden op 27-jarige leeftijd. Het verschrikkelijke nieuws is bekendgemaakt op de sociale media. Luuk was onder andere presentator van het YouTube-kanaal Nieuwe Gasten.

Zijn nabestaanden laten via Instagram weten: “In de ochtend van zondag 26 juni 2022 is presentator en programmamaker Luuk Dresen op 27-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Amsterdam. Luuk was enorm getalenteerd en zat vol ideeën en plannen. Een echte creatieveling die aan het begin stond van een veelbelovende carrière in de Nederlandse media, met een onlangs afgeronde master in Communicatiewetenschap.”

Het bericht vervolgt: “Luuks naam ging rond op diverse redacties, bij programmamakers en producenten, want hij was vlijmscherp en wist met zijn kennis zware kost met de nodige luchtigheid te brengen. Hierdoor kon hij een breed publiek aanspreken. Hij wilde niks liever dan dat. Zijn droom om anderen te vermaken, raken en inspireren is abrupt tot een einde gekomen.”

Noodlottig ongeval

Manager Cyriel Marijnissen laat aan AT5 weten dat Luuk gestorven is naar aanleiding van een noodlottig ongeval. “Ik kan het gewoon niet geloven. Je wereld staat in één klap stil. Ik kan het amper bevatten.” Marijnissen prijst het grote talent van Luuk. “Echt een professional en heel leergierig. Hij heeft heel veel meters gemaakt in aanloop naar het grote publiek. Maar dat échte grote publiek zal hem dus nooit echt leren kennen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk Dresen (@luukdresen)

Lees verder
Advertisement

Trending