Connect with us

BN'ers

Beelden: Anouk ergert zich kapot aan Jan Smit: ‘Hou je bek man!’|

Rockdiva Anouk is vanavond zelfs voor haar doen hard uit haar slof geschoten in The voice of Holland. Ze ergerde zich enorm aan een praatgrage deelnemer én aan collega Jan Smit, die volgens haar het beste ‘zijn bek’ kon houden. Toen hij vervolgens toenadering zocht, negeerde ze hem compleet.
De blind audition van de 33-jarige Brenda van Aarsen begon bijzonder rooskleurig. Ze had amper een woord van There must be an angel gezongen, of coaches Waylon en Jan Smit draaiden al enthousiast hun rode stoel. Ze schoot volgens hen daarna weliswaar alle kanten op met haar vertolking, maar een ‘dikke negen’ was het optreden volgens Jan wel waard.

Anouk ergert zich kapot

Daar dacht Anouk, die aan het eind van het lied als enige niet had gedraaid, heel anders over. ,,Ik vond het heel vermoeiend klinken allemaal’’, verzuchtte ze alsof ze zich al minutenlang had zitten opvreten. ,,Je kunt technisch wel zo veel in huis hebben, want dat wilde je dus allemaal laten zien… Qua techniek denk je: dát kan ze, en dát kan ze, en dát. Maar het deed me geen ene bal. En dan sla je toch echt de plank flink mis.’’

‘Hou je bek man!’

Brenda vroeg Anouk, vanwege de coronacrisis en haar astma niet lijfelijk aanwezig in de studio, of ze haar vocale capriolen wel begreep vanuit de wens om zoveel mogelijk van zichzelf te laten zien. ,,Nee, ik begrijp er helemaal geen flikker van, serieus’’, antwoordde ze. ,,Nee, totaal niet. Je hebt de verkeerde keuze gemaakt. Die technieken heb je allemaal, maar je hoeft ze niet alle 40 in één liedje te pleuren.’’

Veel te veel praten

Toen de kandidate, toch al een behoorlijke kletsmajoor, vervolgens uitgebreid haar aanstaande coachkeuze uiteen begon te zetten, was Anouk er helemaal klaar mee.

Ali B vroeg Brenda hardop te denken, waarop ze het aandurfde een sneertje uit te delen aan Anouk. ,,Sommige mensen zijn al zo vermoeid van mij’’, grapte ze. Anouk kon het niet meer aan. ,,Jeetje, je praat echt veel te veel. Je praat zó veel’’, zei ze. De kandidate wierp tegen dat ze bijna klaar was. ,,Godzijdank dat je bijna klaar bent’’, beet Anouk haar toe.

Jan vond het inmiddels te ver gaan. ,,Nou, Anouk, doe niet zo flauw’’, zei hij. ,,Flauw?’’ riep ze. ,,Het is too much.’’ Jan: ,,We praten toch ook niet door jou heen?’’ Dat liet de Haagse zich niet zeggen. ,,What the fuck, hou je bek, Jan. Gast, het is gewoon vermoeiend dit. Come on man, maak een keuze.’’

Die viel uiteindelijk op de Volendammer. Toen de stoelen omgedraaid waren, probeerde hij met zijn collega in gesprek te gaan. ,,Vond je het zo erg, Anouk, dan?’’ vroeg hij. De zangeres hoorde duidelijk de vraag, maar keek alleen geagiteerd opzij en zei niks. Ali wist het zeker: ,,Nou jongens, topseizoen!’’

Bron: AD Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

BN'ers

Ouders school Dré willen klacht indienen tegen Monique

Monique Westenberg

De ouders van de andere kinderen op de basisschool De Stern in Rotterdam, waar de kleine Dré naartoe gaat, zijn razend op Monique. De blondine post immers constant foto’s van de klasgenootjes op Instagram en daar zijn de ouders niet blij mee. “Ze willen een klacht indienen bij de school”, weet Yvonne Coldeweijer.

Monique brengt haar eigen zoontje niet meer herkenbaar in beeld, maar de andere kinderen van de school wel. Bij zowat ieder schoolfeestje post de blondine de foto’s op Instagram.

De andere ouders vinden het niet nodig dat hun kinderen op de sociale media verschijnen. Het feestje van vorig weekend is voor de ouders de druppel.

Yvonne Coldeweijer meldt: “Een aantal moeders is pissed op Monique, omdat ze niet willen dat Monique zoveel foto’s en filmpjes van het schoolplein op social media zet. Ze geven aan dat hun kinderen nog steeds herkenbaar in beeld zijn en vinden niet dat dit soort privé aangelegenheden per se op het internet moeten belanden.” Yvonne zegt dat de ouders een klacht zullen indienen. “Zodat de school Monique hierop kan aanspreken.”

Lees verder

BN'ers

Net binnen: Wesley Sneijder met grote spoed opgenomen in ziekenhuis

Wesley Sneijder

Wesley Sneijder is zondag opgenomen in het ziekenhuis met klachten op de borst. Dat meldt Yvonne Coldeweijer. Zijn broer Rodney geeft een update over zijn toestand.

Wesley Sneijder en zijn omgeving sloeg de angst letterlijk om het hart. De ex-voetballer had klachten op de borstkas en is daarom in het ziekenhuis opgenomen.

Yvonne Coldeweijer deelt het nieuws op Instagram: “Volgens een spion lag rond half 4 vanmiddag Wesley Sneijder bij de eerste harthulp (CCU) in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein met thoracale pijnklachten. Dat is pijn in de borstkas.”

Het is niet duidelijk of hij zichzelf heeft aangemeld of hij met de ambulance is afgevoerd. Evenmin is geweten of hij inmiddels ontslagen is. Hij kreeg naar verluidt steun van een bijzonder persoon. Yolanthe zou ook bij het ziekenhuis opgemerkt zijn.

Reactie broer Rodney

Broer Rodney reageert nu ook op het nieuws van de ziekenhuisopname. “Niks aan de hand”, laat hij weten.

Lees verder

BN'ers

Presentator Luuk Dresen (27) plotseling overleden

Luuk Dresen

Podcastmaker en presentator Luuk Dresen is overleden op 27-jarige leeftijd. Het verschrikkelijke nieuws is bekendgemaakt op de sociale media. Luuk was onder andere presentator van het YouTube-kanaal Nieuwe Gasten.

Zijn nabestaanden laten via Instagram weten: “In de ochtend van zondag 26 juni 2022 is presentator en programmamaker Luuk Dresen op 27-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Amsterdam. Luuk was enorm getalenteerd en zat vol ideeën en plannen. Een echte creatieveling die aan het begin stond van een veelbelovende carrière in de Nederlandse media, met een onlangs afgeronde master in Communicatiewetenschap.”

Het bericht vervolgt: “Luuks naam ging rond op diverse redacties, bij programmamakers en producenten, want hij was vlijmscherp en wist met zijn kennis zware kost met de nodige luchtigheid te brengen. Hierdoor kon hij een breed publiek aanspreken. Hij wilde niks liever dan dat. Zijn droom om anderen te vermaken, raken en inspireren is abrupt tot een einde gekomen.”

Noodlottig ongeval

Manager Cyriel Marijnissen laat aan AT5 weten dat Luuk gestorven is naar aanleiding van een noodlottig ongeval. “Ik kan het gewoon niet geloven. Je wereld staat in één klap stil. Ik kan het amper bevatten.” Marijnissen prijst het grote talent van Luuk. “Echt een professional en heel leergierig. Hij heeft heel veel meters gemaakt in aanloop naar het grote publiek. Maar dat échte grote publiek zal hem dus nooit echt leren kennen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk Dresen (@luukdresen)

Lees verder
Advertisement

Trending