Connect with us

Actueel

Wat erg: Vrouw wil verlovingsring van 2400 euro niet hebben omdat hij te ‘Goedkoop” Is

De man vraagt zich nu af of hij een duurdere ring had moeten kopen
Will* was dolgelukkig toen zijn vriendin ‘ja’ zei op zijn huwelijksaanzoek. Hij had een prachtige witgouden ring met diamanten en een saffier. Het prijskaartje? Een goede 2400 euro. Toen zijn vriendin dit hoorde, was ze ineens een stuk minder blij met de verlovingsring. Ze vond ‘m namelijk te goedkoop.

Tienprocentregel

“Ik heb een goede baan. Dus als ik de tienprocentregel zou toepassen, zou ik tussen de 8.000 en 12.000 euro uit kunnen geven aan een verlovingsring”, legt Will uit op het forum Reddit. Volgens de tienprocentregel moet een verlovingsring namelijk tien procent van het inkomen zijn.

Coronacrisis

Toch heeft Will dat geld op het moment niet liggen. “Mijn ouders, zus en neefje hebben allemaal corona gehad, dus ik heb ze financieel ondersteund. Mijn zusje is haar werk kwijt, dus haar help ik nog steeds een beetje.” Daarnaast heeft zijn werk aangekondigd zo’n 150 mensen te gaan ontslaan. “Ik denk dat ik wel safe zit, maar ik wil het zekere voor het onzekere nemen.”

Perfecte verlovingsring

Dus besloot Will een wat goedkopere verlovingsring te kopen voor zijn vriendin. Een witgouden ring met diamanten en een saffier, haar geboortesteen. “Precies zoals de ring van prinses Diana, net als zij graag wilde”, vertelt de man. “Ik wist ook dat ze van peervormige stenen houdt, dus heb ik de saffier zo laten snijden.” Zijn vriendin was dan ook hartstikke blij toen ze de verlovingsring zag en zij volmondig ‘ja’ op Wills huwelijksaanzoek.

Niet genoeg waardering

“Dat enthousiasme sloeg om toen ze de ring aan haar moeder liet zien”, gaat Will verder. De moeder van Wills verloofde is juwelier, dus die heeft natuurlijk wel verstand van sieraden. “Haar moeder noemde de ring goedkoop, waarna mijn vriendin de verlovingsring teruggaf. Ze zei dat ik niet genoeg waardeer wat ze voor mij doet.” Wills vriendin is huismoeder en zorgt voor hun baby en doet het meeste in het huishouden. Hier geeft hij haar echter een vergoeding voor van zo’n 400 euro per week. “Dit geld is puur en alleen voor haar, ze hoeft het niet aan huur of boodschappen uit te geven”, legt Will uit.

Duurdere ring

Toch houdt Wills verloofde voet bij stuk. “Ze wil niet meer met mij praten en haar ouders beschuldigen mij ervan dat ik haar alleen maar gebruik en dat ik haar niet goed behandel. Ik heb geprobeerd mijn kant van het verhaal uit te leggen, maar ze willen niet naar me luisteren.” Zowel Wills verloofde als haar ouders eisen een verlovingsring die aan de zogenoemde tienprocentregel voldoet. “Moet ik een duurdere ring kopen?” vraagt Will zich nu af. Wat zou jij de man aanraden?

Lees verder

Actueel

Zien: Bridget Maasland laat strak figuur zien na ingreep

Bridget Maasland mag de selfiekoningin van het land genoemd worden. Wie door haar Instagram scrolt, ziet dat zo’n 85% van alle gemaakte foto’s van het hoofd van de blonde presentatrice zijn. Geen portretten, dus zelfportretten.

Helemaal tevreden was de presentator echter niet met zichzelf. Daarom wendde Bridget zich tot een kliniek die gespecialiseerd is in het bevriezen van vet. We kunnen niet precies zeggen hoe het zal werken.

Je hoeft in ieder geval niet meer zoveel kilometers te rennen of hard te werken in de sportschool om een ​​strak lichaam te krijgen. U kunt bij Bridget’s kliniek terecht om naar wens in vorm te komen: “Next Fatfreeze Clinics is de plek om uw ideale lichaamsvorm te creëren; verwijder overtollig vet of verjong uw huid. We vermoeden dat het veiliger is dan illegale dieetpillen omdat het legaal is.

Bridget Maasland wil op Kim Kardashian lijken!

Bridget is vaak te zien op de sociale media van de kliniek. Op een van de foto’s staat: ‘Er is een goede selfie voor nodig en het is heerlijk om tussen de behandelingen door van alles te kunnen doen. Zo blijf je productief en kun je de behandeling integreren in je dagelijkse bezigheden.

“Zo leer je Bridget weer kennen. In een ander artikel zullen we zien waarom Bridget hiervoor heeft gekozen. Bridget wil op Kim Kardashian lijken: “Bridget zag deze verstevigende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian. Het was meteen verkocht!

Nu een paar maanden later en de resultaten zijn verbluffend. De kliniek leek in ieder geval tevreden met de met Bridget behaalde resultaten. Bridget deelde op haar eigen Instagram dat Bridget zelf dol is op het invriezen van vet. Maasland: “Zo blij met het resultaat van Next Fatfreeze Clinics op mijn buik!” Resultaat afbeelding hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Next Fatfreeze Clinics (@nextfatfreezeclinics)

Lees verder

Actueel

Monique Westenberg verkoopt haar gedragen bikinibroekjes

Draag je bepaalde kleding niet meer? Dan breng je het naar de kledingbank, verkoop je het of gooi je het weg.

Sommige mensen zweren bij het kopen van gebruikte kleding, maar trekken lijnen op hun ondergoed of bikini. Monique Westenberg schroomt in ieder geval niet om gebruikte bikini’s te verkopen.

Monique Westenberg

Vorige week bood Monique Westenberg een aantal tweedehands kleding aan op online tweedehandswinkel Vinted, waaronder bikini’s. Patty Brard en Natacha Harlequin hadden er nooit van mogen weten, zeiden ze op Shownieuws:

“Persoonlijk vind ik het een beetje gewelddadig om iemand een gebruikte bikini te geven, maar dat is oké”, zei Patty.
Natacha knikte: ‘Je kunt ze toch ook niet wassen? Die bikinibroek. Met zo’n beetje handen wassen, blehhh! ”

Patty vraagt ​​zich specifiek af waarom mensen niet naar een andere winkel gaan om nieuwe bikini’s te kopen: “Je kunt ook naar H&M gaan, toch?”

Gelukkig werd Monique ook geadviseerd door Patty: “Je hebt ook veel mannen die graag een ongewassen broek kopen.

Daar lijkt een markt voor te zijn… Het bikinibroekje is momenteel te koop voor 65 euro. Dat is een geweldige bonus.

Lees verder

Actueel

Robert ten Brink zorgt voor grote verbazing: ‘Wát een nare man!’

Robert ten Brink heeft nooit verborgen gehouden dat hij zich backstage behoorlijk fanatiek gedraagt, maar hoe ver hij precies is gekomen is voor Yvonne Coldeweijer verrassend.

Yvonne Coldeweijer deed gisteren verslag van het “monsterlijke gedrag” van Matthijs van Nieuwkerk en kreeg na dit incident ook veel verhalen over het gedrag van Paul de Leeuw en Robert ten Brink. Yvonne was vooral verrast dat de All You Need Is Love-ster zich backstage slecht leek te gedragen.

“Absoluut geschokt”

Yvonne zei: “Het was verbazingwekkend wat opviel. “Nu ben ik iets gewend… Maar ik ben ABSOLUUT geschrokken van hoeveel mensen negatieve ervaringen hebben gehad met Robert ten Brink.”

Yvonne’s berichtenbox zat helemaal vol. “Ik krijg lelijke teksten over Matthijs en Paul, maar over Robert 😳… ik denk 80-100. Ik denk niet dat ik dit eerder heb meegemaakt.”

Yvonne kreeg informatie van alle kanten. “Oud-kandidaten en medewerkers van Weekend Millionaire, All You Need, Vlielandse mensen (die een huis hebben)… Het is werkelijk ongekend voor de onbeschofte en arrogante houding die hij vaak heeft voor ‘gemiddelde mensen’. Hij leek te vloeken en de hele dag in brand te staan.

Een van de reacties op Robert was: “Tijdens de opnames van Millionaire Weekend schreeuwde hij tegen een 17-jarige productiestagiair dat het zo schandalig was dat hij het antwoord niet meer mocht weten. Woord van Sony (rechthebbenden en winnende betalers) Alles om fraude te voorkomen.

“ Als een viswijf! ‘

Robert gedroeg zich toen volgens de bron uiterst onprofessioneel. “Hij vond het schandalig en schreeuwde tegen het meisje als een viseter. “ Jarenlang heb ik dit programma gepresenteerd en ervoor gezorgd dat het een succes was en toen was ik erg sceptisch?! ”

Volgens deze bron is het onbegrijpelijk dat je je frustraties uitspreekt op een stagiair productie. “Je zou zeggen dat je gewoon naar Sony zou gaan in plaats van een 17-jarige productiestagiair…”

Lees verder

Trending