Connect with us

Actueel

Natacha Harlequin blijft Angela de Jong keihard bashen, nu bij Linda de Mol

Natacha Harlequin blijft mediaheldin Angela de Jong zwartmaken als een discriminerende vrouw. Ze begon gisteren in Linda’s Wintermaand wéér over de kritiek op haar ‘woeste blik’.

Aan het begin van dit tv-seizoen debuteerde Natacha Harlequin met haar eigen ‘daily’ op SBS 6: Dit Vindt Nederland. Het scoorde afschúwelijk slechte kijkcijfers. Al snel wees Angela de Jong naar de onervaren presentatrice. “Haar grootste handicap is dat ze met zo’n woeste blik in de camera kijkt (…) dat je als kijker spontaan de rillingen over je rug voelt lopen”, schreef ze.

Natacha gepikeerd

Angela de Jong deed daar natuurlijk een terechte observatie. Natacha zat avond aan avond enorm passief-agressief te presenteren. “Laten we praten!”, schreeuwde ze de hele tijd. Ze mag dan wel een knappe vrouw zijn – helemaal nu ze haar knotje heeft ingeruild voor haar mooie bos krullen – maar tijdens etenstijd is zo’n strenge tante echt niet te doen.

Die ‘woeste blik’-opmerking van Angela is bij Natacha echter volledig in het verkeerde keelgat geschoten. Als ze dáár al van in een kramp schiet, heeft Natacha echt geen idee wat haar tv-collega’s allemaal te verduren krijgen van tv-helleveeg Angela. Toch schreeuwt ze in de media nu al weken moord en brand over de milde opmerking van de AD-diva.

Discriminatie

Natacha vindt het namelijk allemaal heel erg tegen racisme aanschuren. Ze grijpt elk interview aan om te vertellen dat haar tante het enorm discriminatoir vond. “Mijn tante vroeg: ‘Al die blonde presentatrices met blond haar en blauwe ogen, hebben die ooit commentaar gekregen op hun blik?’ Zij wist zeker van niet”, zei ze twee weken geleden in het FD.

En vorige week in de Volkskrant begon Natacha er ook al over. Kennelijk is Angela niet gewend aan zwarte vrouwen met donkere pupillen, stelde ze. “Mijn pupillen zijn op tv niet te zien omdat ik donkere ogen heb. Misschien, opperde mijn vriend, bedoelde ze dat wel met ‘woeste blik’.”

Klagend bij Linda

Alsof we het nou nóg niet begrijpen, begon Natacha gisteren in Linda’s Wintermaand alwéér te klagen. Man, man, man. “Na twee weken kreeg ik de eerste recensie en een tante van mij, heel oud, heel lief, zei: ‘Ja, je kijkt passief-agressief!’ Ik zei: ‘Hè, wat, wat?!’ Dan stuurt ze het me toe en dan lees ik het toch”, legde ze uit.

Linda de Mol: “Het was een recensie over jou?”

Natacha: “Het was een recensie. Ik noem geen namen, maar die mevrouw…”

Linda: “Begint met een A en eindigt op ‘ngela de Jong’ denk ik?”

Natacha: “Ja. Die had dan gezegd: ‘Ja, ze kijkt passief-agressief.’”

Helblauwe ogen

Vreselijk, vond Natacha’s tante dat. “Toen zei mijn tante tegen me: ‘Ja, je hebt hier waarschijnlijk geen zin in, maar luister: had ze dat nou ook gezegd als jij geen donkere pupillen had je gehad?’ Ik stuurde naar haar terug: ‘Hè, wat bedoel je nou?’ Ik heb heel donkere ogen, dus bij mij zie je de pupillen ook niet.”

“Ze zei: ‘Ja, als jij in een camera kijkt, is de oogopslag al heel intens. Misschien moet men gewoon wel wennen aan een donkere presentatrice. Hoe meer ze je zien, des te beter, des te meer raken ze eraan gewend, want ik vraag me af of alle blonde presentatrices met helblauwe ogen ook zo’n recensie zouden krijgen.’”

Heel nare kritiek van Angela, vindt Natacha het. “Het ging aanvankelijk alleen maar om het kijken en niet om de inhoudelijke prestatie. Ik heb er niet naar willen kijken en daarna ben ik er wel over na gaan denken.”

Tip

Tip voor Natacha: misschien kan ze bij het AD eens een bundeltje Angela-columns opvragen over blondine Wendy van Dijk. Dan vinden Natacha en haar tante ook weer wat berusting.

Lees verder

Actueel

Zien: Ken je dit jochie uit van ‘Danoontje POWERRR’ nog? Dit is ‘m 19 jaar later!

Danoontje heeft in het verleden veel mooie tv-commercials gehad. Als je aan eerdere commercials denkt, zijn er waarschijnlijk een paar dingen die in je opkomen. Neem bijvoorbeeld advertenties van merken als Rolo met dit verwende kind en deze olifant. Maar ook de advertentie van Calvé, waarin een aantal bekende Nederlanders te zien waren, bleef hangen.

Het doel van de advertenties van Calvé is om te laten zien hoe goed het product is voor de groei en kracht van kinderen. Van de zoete desserts van Danone word je ook nog eens heel gezond. De beroemdste van alle Danone-commercials is de scène met het meisje dat met vier biertjes in de auto van haar vader rijdt. Advertenties eindigen altijd met ‘R’, ‘Powerrrrrr’. In de loop der jaren zijn er echter meer advertenties verschenen.

Donny Roelvink, de man achter Danoontje POWERRRRRR!

Meestal zijn het de kinderen van mensen die al beroemd zijn in de theaterindustrie of mensen met connecties met deze wereld. We vermoeden dat de vader van de jongen in onderstaande commercial, die wereldberoemd is in Nederland, ook zijn zoon heeft getekend voor deelname aan deze commercial. In 2003 speelde Donny Roelvink de hoofdrol in een reclamespot van Danone. Donny zegt dat hij de jongen is die een motorrat in een kroeg sloeg door op zijn arm te drukken. Je ziet Donny met de biggetje-tatoeage op zijn arm een ​​grote kerel knock-out slaan, dan gebruikt hij zijn Amsterdamse accent voor de beroemde Danone-uitdrukking. Dit zou dan ook het ultieme bewijs moeten zijn dat je met Danone extreem krachtig kunt worden. De acteur is erg jong en heeft meer dan 90 kg spieren gekregen. Donny heeft onlangs een ongeluk gehad toen een Hummer over hem heen reed. Hummer zou een totaal verlies zijn. Ik lach. Afbeeldingen:

Lees verder

Actueel

Prinses Amalia gesloopt na ‘rare uitspraak’

Amalia heeft tijdens haar studie een “kamer” in Amsterdam kunnen vinden. Uit eerdere geruchten was al bekend wat deze munt precies zou zijn. Logisch dat Princess niet ergens achterin Amsterdam Nieuw West op 5 eindigt. Het belangrijkste is dat de toekomstige koningin ongedeerd blijft. Eerder werd de volgende informatie over de verblijfplaats van de prinses geplaatst: “Een gehuurd appartement dat de prinses gaat delen met andere studenten”.

Natuurlijk zijn er ook geen feesten in het ziekenhuis en moet er voldoende ruimte zijn voor beveiliging. Koningshuis-verslaggever Sander Paulus weet het bijvoorbeeld: “Kijk naar Willem-Alexander. Hij woont samen met drie huisgenoten, een kip, een haan en een bewaker. Ook voor hen moet er een plekje in huis zijn, de prinses moet de klok rond bewaken. “Er moeten bijvoorbeeld verschillende uitgangen in huis zijn. Aangrenzende woningen zijn ook te huur.

Amalia is zo dankbaar dat ze de kamer heeft gevonden!

Gisteren was de jaarlijkse zomerfotosessie van het Britse koningshuis. De prinses gaf commentaar op het onderzoek van volgend jaar en het huis dat ze had “gevonden”. Er waren echter veel mensen die verliefd werden op haar woorden. Amalia zei: “Ik ben zo dankbaar dat ik een kamer heb kunnen vinden. Een zin waar mensen veel moeite mee hebben. De Thaise prinses vervolgde: “Ik heb ook vrienden die vorig jaar echt moeite hadden om een ​​kamer te vinden. Ik kan niet wachten om daar met andere studenten te gaan wonen. De reactie hierop op sociale media was niet onvriendelijk”. Koonie5505: “Laat me niet lachen! Het is een grap? Anders had Prins Bril voor een thuis gezorgd! Caspar.hm sarcastisch: “Ze heeft echt geluk gehad!” Joerydewild, net als vele anderen: “Volgens mij is het een artikel van De Speld!” Zijn verklaring:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl)

Lees verder

Actueel

Zien: Bridget Maasland laat strak figuur zien na ingreep

Bridget Maasland mag de selfiekoningin van het land genoemd worden. Wie door haar Instagram scrolt, ziet dat zo’n 85% van alle gemaakte foto’s van het hoofd van de blonde presentatrice zijn. Geen portretten, dus zelfportretten.

Helemaal tevreden was de presentator echter niet met zichzelf. Daarom wendde Bridget zich tot een kliniek die gespecialiseerd is in het bevriezen van vet. We kunnen niet precies zeggen hoe het zal werken.

Je hoeft in ieder geval niet meer zoveel kilometers te rennen of hard te werken in de sportschool om een ​​strak lichaam te krijgen. U kunt bij Bridget’s kliniek terecht om naar wens in vorm te komen: “Next Fatfreeze Clinics is de plek om uw ideale lichaamsvorm te creëren; verwijder overtollig vet of verjong uw huid. We vermoeden dat het veiliger is dan illegale dieetpillen omdat het legaal is.

Bridget Maasland wil op Kim Kardashian lijken!

Bridget is vaak te zien op de sociale media van de kliniek. Op een van de foto’s staat: ‘Er is een goede selfie voor nodig en het is heerlijk om tussen de behandelingen door van alles te kunnen doen. Zo blijf je productief en kun je de behandeling integreren in je dagelijkse bezigheden.

“Zo leer je Bridget weer kennen. In een ander artikel zullen we zien waarom Bridget hiervoor heeft gekozen. Bridget wil op Kim Kardashian lijken: “Bridget zag deze verstevigende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian. Het was meteen verkocht!

Nu een paar maanden later en de resultaten zijn verbluffend. De kliniek leek in ieder geval tevreden met de met Bridget behaalde resultaten. Bridget deelde op haar eigen Instagram dat Bridget zelf dol is op het invriezen van vet. Maasland: “Zo blij met het resultaat van Next Fatfreeze Clinics op mijn buik!” Resultaat afbeelding hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Next Fatfreeze Clinics (@nextfatfreezeclinics)

Lees verder
Advertisement

Trending