Connect with us

Actueel

Dramatisch geval voor Beau

De kijkcijfers van maandag 28 december 2020 (SKO) – NPO 1 en RTL 4 zien hun scores op de late avond volledig instorten nu de late talkshows Op1 en Beau kerstvakantie vieren.

Waar Op1 en Beau in de dagen voor kerst nog wél op zender waren, zijn ze in de drie avonden voor oud en nieuw níet van de partij. Het leidt ertoe dat Nederland de televisie nu massaal uitzet na prime time. NPO 1 ziet zijn kijkcijfers om half elf meer dan halveren en de kijkcijferval van RTL 4 is al helemaal dramatisch.

Late tv-avond stort in

Waar Op1 vorige week maandag nog 841.000 kijkers neerzette, moest de nieuwe dramaserie I.M. (over Connie Palmen) gisteren op hetzelfde tijdstip genoegen nemen met 432.000 kijkers (12 procent). RTL 4 daalt nóg forser: Beau trok vorige week maandag 970.000 kijkers en opvolger 20 kids and counting zette gisteren 223.000 kijkers (6 procent) neer.

Gelukkig duurt de late-night-ellende maar een weekje voor NPO 1 en RTL 4. Op de eerste maandag van het nieuwe jaar keert Op1 gewoon weer terug op zender, terwijl Eva Jinek ook in de startblokken staat om op diezelfde avond aan haar nieuwe seizoen te beginnen.

Slimste Mens pakt goud

Door naar prime time: daar was De Slimste Mens gisteren heer en meester met 1,8 miljoen kijkers (28 procent) op NPO 2. Nieuwsuur hield er aansluitend 738.000 (13 procent) over.

Het meest bekeken alternatief was het Journaal Jaaroverzicht met 820.000 kijkers (13 procent) op NPO 1; direct erna trok Klassen 545.000 kijkers (11 procent). Het brons op prime time is voor RTL 4 dankzij de 560.000 kijkers (10 procent) voor de film F*ck de Liefde. Verder was Singel 39 het meest in trek met 555.000 kijkers (9 procent) op NP 3.

Top zes

De zes minst scorende top-tien-zenders (gemiddeld genomen) scoorden als volgt op prime time:

Veronica scoorde met Die Hard 4.0: 546.000 kijkers,
SBS 6 scoorde met De Avonturen van Kuifje: 392.000 kijkers,
RTL 7 scoorde met WK Darts 2021: 376.000 kijkers,
RTL 5 scoorde met Handhavers in actie: 346.000 kijkers,
RTL 8 scoorde met Finding Father Christmas: 300.000 kijkers,
Net5 scoorde met Charlie and the Chocolate Factory: 204.000 kijkers.
Vooravond en late avond
Het Achtuurjournaal (2 miljoen), Zesuurjournaal (1,6 miljoen), Een huis vol (1,4 miljoen), Half acht nieuws (1,4 miljoen), EenVandaag (1,2 miljoen), Top 2000 a gogo (903.000), RTL Boulevard (895.000), Editie NL (880.000) en GTST (769.000) waren de vooravondtoppers.

Op de late avond was Hart van Nederland (781.000) het meest in trek.

NPO 1 avondmarktleider

NPO 1 was avondmarktleider met 18 procent marktaandeel, RTL 4 pakte zilver met 13 procent en NPO 2 brons met 11 procent.

Lees verder

Actueel

Zien: Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Helen van Royen had een geweldige avond. Maar ze besteedt natuurlijk niet alleen.

Schrijver Helen van Royen had een goede nacht. De mooie vrouw brengt de avond rustig door in haar bed. Soms heb je het echt nodig. In plaats van de hele nacht rond te hangen, dacht Helen aan ontspannen in bed. En ze vindt het geweldig. Ze kon echter niet helemaal alleen zijn en dus sprong het beest bij haar in bed. Letterlijk een beest, want het is de hond van Heleen. En waar het dier normaal gesproken een mand zou hebben om in te slapen, mocht het deze keer bij Helen in bed kruipen. En ja hoor, ze vinden het allebei erg mooi.

Helen ontspant met haar hond in bed

Wie de video heeft gemaakt, is nog onduidelijk. Maar wat duidelijk werd, was dat Helen een zeer comfortabele avond had met haar favoriete viervoeter. En je kunt het zien. Helene had zich nog nooit zo op haar gemak gevoeld. Ook haar trouwe hond lijkt het naar zijn zin te hebben op de lakens. Normaal mag hij waarschijnlijk niet in bed kruipen, dus hij moet dit als een feestje hebben ervaren. Het dier is zachtaardig maar ook erg rustig en gehoorzaam. Helen heeft hem duidelijk heel goed opgevoed. Mooie vrouwen kunnen het ook, het is duidelijk de autoriteit waar we naar luisteren. En dan maakt het niet uit of je een mens of een hond bent.

Tragisch nieuws voor Helen van Royen

Helen is een grote hondenliefhebber. Ze is een ambassadeur voor de bescherming van honden en beseft hoe belangrijk het is om dieren een goed thuis te bieden. We weten al dat Helen een groot hart heeft, maar ze heeft zoveel gegeven aan de arme dieren van deze wereld, wat haar nog empathischer maakt. Helen had onlangs ook hartverscheurend nieuws. Haar Duitse herder is dood. Het dier is vrij oud, maar dit is natuurlijk geen goed nieuws om mee te maken. Gelukkig kan Helen zich nog alle goede herinneringen herinneren die ze met het dier had. Het hielp hem er doorheen.

Helen werkt aan nieuw materiaal

De beste manier om na dergelijk nieuws van gedachten te veranderen, is door aan iets heel anders te beginnen. En dat is wat Helene doet. In haar schrijfkamer richt ze zich op een nieuw project. Wat Helen doet, houdt ze nog even voor zichzelf, maar het belooft een interessante te worden. Helen sluit zich voorlopig nog even op in haar kantoor zodat ze zich optimaal kan concentreren. Verwacht dus in de nabije toekomst minder Helen op tv-shows en shows te zien.

Lees verder

Actueel

Jaimie Vaes: ‘Dat nare mannetje Lil Kleine heeft gewoon mijn zweep meegenomen’

Jaimie Vaes en Jorik Scholten werden gescheiden, maar de verdeling van de nalatenschap droeg bij aan het lijden. Lil Kleine heeft zich zijn diamanten zweep toegeëigend. “Die klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het stel ging eerder dit jaar uit elkaar nadat de rapper zijn ex zou hebben mishandeld (plassen). Op internet zijn beelden opgedoken waarop te zien is dat Kleine zijn toenmalige vriendin uit de auto zou slepen en haar hoofd tussen de deur klemde. Vaes heeft een klacht ingediend.

In de tweede aflevering van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane zegt Jamie dat de twee strijden om “die kuttoelage”. Jaimie: “Hij zou hem echt in zijn hol kunnen steken.” Maar volgens Jaimie ging het niet goed met het uitdelen van de materialen. ‘Die gemene jongen heeft net mijn zweep gepakt. Deze klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het is nog niet duidelijk waarom de diamant wordt geserveerd. Jaimie Vaes zei dat Lil Kleine meer waardevolle spullen van haar afnam. “Het is pesten. Ik ben de moeder van zijn kind. Zelfs toen je uit elkaar ging, hoopte je op respect en dat is niet gekomen”, zei ze over het gedrag van haar verloofde. Vaes zei ook dat het gedrag van Jorik “verslechtert”. “Maar ik zal niet meer zo gekwetst of behandeld worden.”

Lees verder

Actueel

Heftig: ’Dennis Schouten betrokken bij steekpartij’

Dennis Schouten wordt verdacht van betrokkenheid bij een mesaanval zaterdagavond. Dat meldde Shownieuws zaterdagavond nadat Tubantia melding had gemaakt van het incident met de Glanerbrug in de gemeente Enschedé. De Gossip Talk-presentator zou een van de twee gewonden zijn.

De steekpartij werd veroorzaakt door een ruzie op het gemeentehuis. Het gebouw is geschorst voor onderzoek. Er is een arrestatie verricht door de politie. De regionale krant Tubantia heeft niet aangegeven wie het was.

Op Twitter vertelde Dennis Schouten van Glanerbrug aan een vraag van een volger dat het goed met hem ging. “Ik weet het. Mijn broer wordt momenteel ondervraagd.

De presentator vertelde zaterdagavond aan Shownieuws dat hij naar het ziekenhuis moest, maar zijn verwondingen niet ernstig vond, en dat zijn broer de hele avond bij hem was.

Lees verder
Advertisement

Trending