Connect with us

Viraal

Zien: Martina wordt Australisch restaurant uitgezet vanwege iets teveel inkijk

In Nederland is het winter, zitten we in lockdown en waait het momenteel ook nog eens ontzettend hard. Hoe anders is dat momenteel in Australië? En dan specifiek op het bekendste strand van Sydney, Bondi Beach? daar wordt het vandaag gewoon lekker 26 graden en zijn de restaurants ook gewoon nog open! De Italiaanse Martina Corradi is momenteel als toeriste op bezoek in het land aan de andere kant van de wereld maar werd onlangs op een lelijke verrassing getrakteerd. Tijdens een restaurant bezoekje werd ze door een serveerster verplicht om het restaurant te verlaten. De reden? Haar outfit was te onthullend!

Weinig verhullende outfit?

Dat verhaal deelde Martina onlangs in een besloten Facebook-groep. Daarbij deelde ze ook de outfit die ze op dat moment aan had. En eerlijk is eerlijk, tijdens een zomerse dag op Bondi Beach moet dit best kunnen toch?

Lees verder

Viraal

Sterkte: Dochtertje Jan Dulles stierf in zijn armen

Donna, het dochtertje van Jan Dulles, overleed vorige maand door complicaties die voortkwamen uit een scheurtje in haar middenrif. De 3JS-zanger had zijn drie maanden oude meisje in zijn armen toen ze stierf. ,,Dit is een trauma dat nooit meer weggaat.’’

Het scheurtje werd na haar dood ontdekt. ,,Dat hebben wij nooit geweten en ook niet kunnen ontdekken dat ze daar pijn of last van had’’, vertelt Dulles aan Privé. ,,Ze mankeerde nooit wat, was juist heel gezond. Het was een sterke meid die altijd maar lachte. Blijkbaar is dat echt van het ene op het andere moment misgegaan.’’

De avond voor haar overlijden was Donna ‘een beetje slap’. Jan en zijn vrouw Caroline zagen geen reden voor paniek, dachten dat ze misschien gewoon moe was en belden niet de huisarts. Toen Donna de volgende dag op de bank een beetje wit werd nadat Jan haar in bad had gestopt, deed hij dat wel. Caroline was op dat moment net even niet thuis.

,,Ik heb hem mijn verhaal verteld en op het moment dat ik ophing, zag ik dat het helemaal misging met Donna’’, zegt Dulles. ,,Ze was totaal niet meer zichzelf. Ik pakte haar vast en hield haar vast. Op dat moment is ze overleden in mijn armen. Dit is een trauma dat nooit meer weggaat. Vreselijk, echt vreselijk.’’
Nu, een maand later, denkt de zanger vooral graag terug aan de lach van het meisje.

,,Ze was twee of drie dagen oud, toen ik Donna voor het eerst zag lachen’’, zegt hij. ,,Dat is uitzonderlijk, dat komt normaal gesproken pas veel later bij een baby. Zij had dat gelijk al. Dat was de enige communicatie die ik eigenlijk met haar had. Een moeder is veel closer met een baby. Maar als ik een paar uur weg was geweest en weer terugkwam, dan werd ik begroet met die lach. En die lach bezorgde mij lamme benen. Daar werd ik gewoon verlegen van, alsof ik verzuurd werd. Die lach zal ik nooit meer vergeten.’’

Jan en Caroline, die samen ook zoontje James (2) hebben, proberen het verlies langzaam een plek te geven. ,,Het is natuurlijk nog steeds een heel vreemd gevoel. Hoe moet je het noemen? Het is net of alles stilstaat na die dag dat het gebeurd is, maar de wereld draait weer verder, alleen voor ons niet. Het is een leeg, heel leeg gevoel.’’

Lees verder

Viraal

Zien: Ken je baby Emma uit Friends nog? Dit is haar 18 jaar later!

Friends draait om een groep van zes vrienden: Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay. De zes twintigers wonen en werken in Manhattan, New York. Je kent het wel, Friends! De tweeling die jaren geleden om beurten de dochter van Rachel (Jennifer Aniston) en Ross (David Schwimmer) speelde in ‘Friends’, heeft nu een nieuwe filmrol te pakken. We zijn inmiddels al dik 16 jaar verder. De tweeling speelde doendertijd omstebeurt baby in de serie. Nu, al die jarenh later, spelen ze weer in een film!

Al die jaren later

Ditmaal gooien de twee tieners het over een hele andere boeg. Ze spelen niet in een komedie, zoals Friends, maar in een horrorfilm. De film heet Us en verschijnt op 22 maart op het witte doek. De trailer zie je onder de foto van de tweeling!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Noelle Sheldon (@noelle.sheldon)

Trailer:

Lees verder

Viraal

Dierenwelzijnsorganisaties smeken om elastiekjes van wegwerpmondkapjes door te knippen

Zeemeeuw verstrikt in mondkapje

Alsmaar meer landen bannen het gebruik van plastic voor eenmalig gebruik. De berg plastic afval was aan het verminderen, maar toen sloeg het coronavirus ongenadig toe.

Ieder jaar belandt er acht miljoen ton plastic in onze oceanen, en daarvan zijn duizenden dieren het slachtoffer. Tijdens de pandemie is de situatie helaas erger geworden. Dat heeft te maken met de toename van mondkapjes voor eenmalig gebruik.

De mondkapjes zijn er natuurlijk om mensen te beschermen, maar voor wilde dieren kunnen ze helaas dodelijk zijn. In het Verenigd Koninkrijk is een zeemeeuw aangetroffen met een mondkapje rond zijn pootjes gewikkeld. Een medewerker van het RSPCA kon het vogeltje gelukkig bevrijden en weer vrijlaten.

Nadat er talrijke meldingen waren over dieren die verstrikt zaten in de elastiekjes van wegwerpmondkapjes roept de RSCPA mensen op om de elastiekjes door te knippen.

Hartverscheurende incidenten

De RSPCA laat weten: “We hebben te maken gekregen met 900 hartverscheurende incidenten van dieren die sinds het begin van de lockdown in zwerfafval verstrikt zaten, inclusief dieren die gevangen zaten in mondkapjes.”

Met het toenemend gebruik van mondkapjes voor eenmalig gebruik, is het belangrijk dat personen beseffen dat er ook gevaren zijn voor dieren.

De coronacrisis zorgde voor een toename van zwerfvuil. Zo drijven er wegwerphandschoenen en mondkapjes in onze oceanen. Ook op de stranden worden ze gevonden.

“Binnenkort zijn er wellicht meer maskers in de Middellandse Zee dan kwallen!”, liet de Franse organisatie Opération Mer Propre weten.

De Britse dierenbescherming vraagt dan ook om het milieu te beschermen door verpakkingen, blikjes en plastic flessen te recycleren en in stukjes te snijden. Ook vragen ze om herbruikbare mondkapjes te gebruiken.

Lees verder

Trending