Connect with us

BN'ers

Zien: Dochter René le Blanc wil niet langer zwijgen: ‘Mijn vader is een grote leugenaar!’ |

De steeds populairder wordende René le Blanc heeft zich de woede van zijn oudste dochter Charrelle (23) op de hals gehaald. Onlangs liet de zanger weten dat het aan haar moeder lag dat er geen contact tussen hen is. Dat schoot Charrelle in het verkeerde keelgat. ‘Hij vertelt pure leugens!’ vertelt Charrelle aan Story. Geraakt door zijn opmerking doet ze haar verhaal.

Dochter René le Blanc

De dochter van René le Blanc is woest! Charrelle heeft de afgelopen maanden met argusogen naar de SBS6-serie Ik geloof in mij gekeken, waar René een groot podium kreeg. Niet omdat ze zo graag naar haar vader wilde kijken, meer omdat ze hoopte dat hij zijn mond over haar moeder en haar zou houden. ‘Wij hebben niets te verbergen, maar negen van de tien woorden die uit zijn mond komen zijn gelogen!’ vertelt Charrelle aan Story.

‘Ik had me voorgenomen om niets over hem te zeggen, zolang hij geen woord over ons repte. Dat is heel lang gelukt. Maar wat hij vorige week in een interview over mijn moeder heeft gezegd, is ver beneden alle peil. Omdat de serie nu afgelopen is en de aandacht wegebt, komt hij ineens met het verhaal dat hij drie kinderen heeft en dat hij hen niet ziet vanwege hun moeder.

Dat accepteer ik niet, want het verhaal zit heel anders in elkaar!’ De laatste keer dat Charrelle haar biologische vader zag, is zo’n tien jaar terug. ‘Het contact is nooit hecht geweest. Als klein kind heb ik heel wat uren op hem zitten wachten omdat hij me niet kwam ophalen. Altijd met een smoes dat papa ziek was of andere slappe verhalen. Die teleurstelling kan ik me nog altijd herinneren. Op de middelbare school kwam het breekpunt. Ik had huiswerkbegeleiding nodig. Mijn moeder mailde hem met de vraag of hij die kosten op zich wilde nemen. Zij had tot die tijd altijd alles bekostigd. René gaf aan dat hij het wilde betalen, maar dat de bewuste instantie zijn adres niet mocht weten. De rekeningen moesten naar mijn moeders adres worden gestuurd. Als zij de rekening dan doorstuurde, zou hij het geld overmaken. Dat deed ze, totdat er brieven van deurwaarders kwamen. De rekening was tot 1500 euro opgelopen omdat er nooit betaald was. Toen heb ik het contact ver-broken.’

‘Containers in de brand’

Toen Charrelle zes jaar geleden studiefinanciering wilde aanvragen, lukte dat niet. ‘Daarvoor had die instantie gegevens van mijn vader nodig. Maar hij was niet te vinden. Niet voor mij, maar ook niet voor de belastingdienst en andere overheidsinstanties. Dat was heel vreemd. Via social media heb ik hem toen verschillende berichtjes gestuurd of hij zijn gegevens kenbaar wilde maken. Maar er kwam geen enkele reactie. Behalve dat hij me op alle mogelijke manieren blokkeerde, op e-mail, zijn telefoon en Facebook. Dat is tot op de dag van vandaag nog steeds zo. Dus als hij zegt dat de deur altijd voor zijn kinderen openstaat, is dat een regelrechte leugen.

Maar dat zijn de meeste van zijn uitspraken. Pure leugens. Dat heb ik niet alleen ervaren, maar ook de mensen in zijn omgeving.’ Volgens Charrelle spreekt hij wel de waarheid over het auto-ongeluk, dat in 1987 plaatshad. ‘Maar het verhaal dat hij daardoor de Soundmixshow heeft moeten missen, is een leugen. Hij heeft nooit met die voorrondes meegedaan. Hij zegt dingen om aandacht te krijgen. Dat hij zichzelf op tv voor schut wil zetten, moet hij weten. Negatieve aandacht is ook aandacht. Het is aandacht waar hij al jaren naar op zoek is. Maar hij valt steeds meer door de mand. Er zijn zoveel mensen die hem echt kennen. Zo weten mensen van vroeger ook dat hij heeft vastgezeten omdat hij containers bij hem in de straat in brand stak. Puur vanwege sensatie en aandacht. Díé verhalen vertelt hij niet. Hij heeft nu de aandacht die hij altijd wilde. Hij lijkt alleen één ding te vergeten: mensen uit het verleden kunnen gaan praten. En dan zal hij steeds meer door de mand vallen. Ik denk dat dit succes ook niet lang zal duren. Want al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel!’

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder

BN'ers

Sterkte: Ernstige ziekte geconstateerd bij Martien Meiland

In het programma Beroemdheden in Behandeling in Nederland behandelt dr. Jozias Zwam bekende Nederlanders om van hun ziekte af te komen. Problemen bedreigen beroemdheden zelf en degenen om hen heen. Deze week is het de beurt aan spits Martien Meiland.

Volgens dokter Jozias Zwam heeft de kasteelheer een ernstige aandoening. Hij lijdt aan vrij ernstige mompelende verbale incontinentie. Om deze reden blijft hij nooit stil en zegt hij wat hij denkt. Gelukkig wordt hij behandeld door Dr. Jozias Zwam!

De familie Meiland maakt zich grote zorgen om Martien. Hij had tegenwoordig vaak pijn en de kasteelheer ademde ’s nachts soms zwaar.

De fragiele gezondheid ging niet goed met Meilandjes.

Borst

De aflevering van maandag laat zien dat dat niet geheel ongegrond is. Martien heeft ’s nachts soms pijn op de borst. De familie is bang voor de halo. Ik heb het niet meer benauwd, Maxime. Maar ik vind het niet leuk. ‘Ik weet gewoon dat het niet klopt. Ik voel het. Je voelt dit. Morgen ga ik naar de dokter.

Ziek?

Martien en Maxime speuren het internet af om erachter te komen wat er precies is gebeurd met de kasteelheer. Maar ja, dat is niet per se een goed idee want op internet vind je veel over enge ziektes. Martien: ‘O, Maxime is verschrikkelijk. Ik had dit helemaal niet moeten lezen. Ik denk dat ik ‘Heaven and Earth’ van Edsilia Rombley op mijn begrafenis zou willen hebben. Het kan ook gebeuren.

Martien Meiland is in behandeling

En raad eens, de dokter vond een oplossing voor zijn probleem. Helaas heeft Martien wat problemen en dit lijkt hem nog meer problemen te bezorgen!

Sterkte

Lees verder

BN'ers

Gordon onthult hoeveel kilogram hij is afgevallen

Gordon

De afgelopen tijd gooide Gordon het roer helemaal om. Enkele maanden terug bond hij de strijd aan tegen de overtollige kilootjes. Ondertussen is hij wel 20 kilo afgevallen. Maar toch snoept hij af en toe nog weleens iets. “Gisteren heb ik een hele zak M&M’s gegeten.”

Eerder, eind april, verklapte de presentator al dat hij vijf kilo was kwijtgespeeld. Daar komen nu nog eens vijftien kilo bij. Dat betekent dat hij zijn doel om 20 kilo af te vallen, ruimschoots heeft bereikt.

In een video op Instagram vertelt hij: “Dit is dus hoe 20 kilo eruitziet.” Gordon staat voor een spiegel in een kleedkamer en toont trots zijn slanke lichaam. “Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben.”

Alleen dierlijke producten

De presentator houdt zich aan een dieet met alleen maar dierlijke voedingswaren. “Het is wel even een dingetje, want ik ben dol op vegetarisch en ik ben de afgelopen jaren ook stukken minder vlees gaan eten. Dit is dus volledig de andere kant op.”

Toch speelt hij nog weleens vals. “,Ik moet zeggen dat ik gisteren naar de bioscoop ben geweest en een zak M&M’s heb leeggegeten. Dus ja, ik cheat af en toe wel. Maar ik ben zo ontzettend trots en blij dat het er allemaal af is. Dat mijn kleertjes weer lekker zitten en dat ik eindelijk een soort levensstijl heb gevonden die helemaal bij mij past.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

BN'ers

Yolanthe openhartig over grote droom van haar en Wesley

Yolanthe

Tijdens hun relatie hadden Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder talrijke dromen. Zo wilden ze absoluut een restaurant openen op Ibiza. Yolanthe laat nu weten dat die droom nooit verwezenlijkt zal worden.

Het restaurant XaXa moest de trekpleister van het feesteiland worden. Mensen melden dat het restaurant de laatste tijd heel verlaten is.

Yolanthe geeft aan dat dit klopt. De presentatrice en actrice onthult: “’Ons eigen restaurant XaXa op Ibiza is al twee jaar gesloten. We doen even de deuren dicht en kijken hoe het loopt.’ Als je uit elkaar gaat terwijl je het samen runt, is het gewoon lastig.”

Is er nog toekomst voor het restaurant? “Daarna kwam corona en eigenlijk hebben we de knoop nog steeds niet doorgehakt. De ene keer willen we het verkopen, dan weer houden en heropenen.” Het heeft er alle schijn van dat het restaurant voorlopig gewoon dicht blijft.

Lees verder
Advertisement

Trending