Connect with us

Actueel

Yolanthe Cabau: ’Ik wist niet meer wat ik moest doen, omdat het zo heftig was’

In de nieuwe Grazia is Yolanthe openhartig over haar nieuwe kledinglijn en haar werk als presentatrice van Temptation Island VIPS. Maar over de relatieperikelen met Wesley zegt ze geen woord. Ondertussen beleefde ze op het eiland van de verleidingen zelf ook een heftige tijd.

Yolanthe denkt dat dit tv-seizoen van Temptation Island VIPS het heftigste ooit wordt. „Omdat er toch weer heel veel gebeurt wat wij niet hadden verwacht. In bepaalde situaties wist ik zelf niet meer wat ik moest doen, omdat het zo heftig was.” Het levert dan ook ’spraakmakende tv’ op, belooft de presentatrice.

Ze snapt wel dat deelnemers de verleiding niet altijd kunnen weerstaan, al dacht ze daar van tevoren anders over. „Je weet wat de bedoeling is, je ziet de camera’s en last but not least: je houdt van je partner. Maar als je daar bent, is het anders. Je bent in een soort paradijs, je gaat op dream dates, romantiek en verleiding hangen in de lucht én niet te onderschatten: er is veel drank en verder geen afleiding.” Geen wonder, vindt ze dan ook, dat toch veel relaties strandden op het prachtige eiland.

’Mix van Wesley en mij’

Hoe het haar eigen relatie momenteel vergaat, na de spraakmakende aangekondigde breuk begin maart, daar wil ze niet over praten. Een voorwaarde die ze stelde om het interview aan het blad te geven. Wel duikt Wesley tussen de regels door op, wanneer ze het over hun geliefde zoontje Xess Xava heeft. Bijvoorbeeld over op wie hij lijkt. Zo was zijn eerste woordje geen mama of papa, maar ’bal’ en het tweede ’voetbal’. „Hij vindt het ook leuk om de clown te spelen. Hij klimt zo het podium op om te dansen. Ik denk dat hij een goede mix is van Wesley en mij.”

Ook als het gaat over hun omgang met de spotlights die ook vaak op Xess gericht zijn, komt Wesley als vanzelfsprekend aan de orde. Het was in het begin namelijk hun bedoeling hem daarbuiten te houden. „Toen Xess werd geboren, was dat eigenlijk ook wat Wes en ik voor hem wilden.” Maar omdat ze toen in Istanbul woonden en de fotografen dagelijks op haar en hun zoontje stonden te wachten, besloten ze om toch wat foto’s van het aanbiddelijke jongetje op social media te plaatsen. „Om zo de druk bij de paparazzi weg te nemen.”

Pijn

Wanneer ze vertelt over haar nieuwe kinderkledinglijn voor de Hema, Bananas&Bananas, waarvan Xess de inspiratie vormde, en de powervrouw die zij daarmee voor velen is, komt haar visie op problemen in het leven ook naar voren. „Een probleem is vaak ook een blessing. Het doet pijn, maar je wordt er wel sterker van.” En de volgende uitspraak mag dan over haar beroepsleven gaan, als ze dezelfde houding toepast op haar huwelijk, dan gloort er nog hoop voor haar en de voormalig profvoetballer wiens droomvrouw zij altijd is geweest: „Het belangrijkste is volgens mij dat je je droom niet opgeeft en eraan blijft werken. Stap voor stap.”

Lees verder

Actueel

Zien: Ken je dit jochie uit van ‘Danoontje POWERRR’ nog? Dit is ‘m 19 jaar later!

Danoontje heeft in het verleden veel mooie tv-commercials gehad. Als je aan eerdere commercials denkt, zijn er waarschijnlijk een paar dingen die in je opkomen. Neem bijvoorbeeld advertenties van merken als Rolo met dit verwende kind en deze olifant. Maar ook de advertentie van Calvé, waarin een aantal bekende Nederlanders te zien waren, bleef hangen.

Het doel van de advertenties van Calvé is om te laten zien hoe goed het product is voor de groei en kracht van kinderen. Van de zoete desserts van Danone word je ook nog eens heel gezond. De beroemdste van alle Danone-commercials is de scène met het meisje dat met vier biertjes in de auto van haar vader rijdt. Advertenties eindigen altijd met ‘R’, ‘Powerrrrrr’. In de loop der jaren zijn er echter meer advertenties verschenen.

Donny Roelvink, de man achter Danoontje POWERRRRRR!

Meestal zijn het de kinderen van mensen die al beroemd zijn in de theaterindustrie of mensen met connecties met deze wereld. We vermoeden dat de vader van de jongen in onderstaande commercial, die wereldberoemd is in Nederland, ook zijn zoon heeft getekend voor deelname aan deze commercial. In 2003 speelde Donny Roelvink de hoofdrol in een reclamespot van Danone. Donny zegt dat hij de jongen is die een motorrat in een kroeg sloeg door op zijn arm te drukken. Je ziet Donny met de biggetje-tatoeage op zijn arm een ​​grote kerel knock-out slaan, dan gebruikt hij zijn Amsterdamse accent voor de beroemde Danone-uitdrukking. Dit zou dan ook het ultieme bewijs moeten zijn dat je met Danone extreem krachtig kunt worden. De acteur is erg jong en heeft meer dan 90 kg spieren gekregen. Donny heeft onlangs een ongeluk gehad toen een Hummer over hem heen reed. Hummer zou een totaal verlies zijn. Ik lach. Afbeeldingen:

Lees verder

Actueel

Prinses Amalia gesloopt na ‘rare uitspraak’

Amalia heeft tijdens haar studie een “kamer” in Amsterdam kunnen vinden. Uit eerdere geruchten was al bekend wat deze munt precies zou zijn. Logisch dat Princess niet ergens achterin Amsterdam Nieuw West op 5 eindigt. Het belangrijkste is dat de toekomstige koningin ongedeerd blijft. Eerder werd de volgende informatie over de verblijfplaats van de prinses geplaatst: “Een gehuurd appartement dat de prinses gaat delen met andere studenten”.

Natuurlijk zijn er ook geen feesten in het ziekenhuis en moet er voldoende ruimte zijn voor beveiliging. Koningshuis-verslaggever Sander Paulus weet het bijvoorbeeld: “Kijk naar Willem-Alexander. Hij woont samen met drie huisgenoten, een kip, een haan en een bewaker. Ook voor hen moet er een plekje in huis zijn, de prinses moet de klok rond bewaken. “Er moeten bijvoorbeeld verschillende uitgangen in huis zijn. Aangrenzende woningen zijn ook te huur.

Amalia is zo dankbaar dat ze de kamer heeft gevonden!

Gisteren was de jaarlijkse zomerfotosessie van het Britse koningshuis. De prinses gaf commentaar op het onderzoek van volgend jaar en het huis dat ze had “gevonden”. Er waren echter veel mensen die verliefd werden op haar woorden. Amalia zei: “Ik ben zo dankbaar dat ik een kamer heb kunnen vinden. Een zin waar mensen veel moeite mee hebben. De Thaise prinses vervolgde: “Ik heb ook vrienden die vorig jaar echt moeite hadden om een ​​kamer te vinden. Ik kan niet wachten om daar met andere studenten te gaan wonen. De reactie hierop op sociale media was niet onvriendelijk”. Koonie5505: “Laat me niet lachen! Het is een grap? Anders had Prins Bril voor een thuis gezorgd! Caspar.hm sarcastisch: “Ze heeft echt geluk gehad!” Joerydewild, net als vele anderen: “Volgens mij is het een artikel van De Speld!” Zijn verklaring:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl)

Lees verder

Actueel

Zien: Bridget Maasland laat strak figuur zien na ingreep

Bridget Maasland mag de selfiekoningin van het land genoemd worden. Wie door haar Instagram scrolt, ziet dat zo’n 85% van alle gemaakte foto’s van het hoofd van de blonde presentatrice zijn. Geen portretten, dus zelfportretten.

Helemaal tevreden was de presentator echter niet met zichzelf. Daarom wendde Bridget zich tot een kliniek die gespecialiseerd is in het bevriezen van vet. We kunnen niet precies zeggen hoe het zal werken.

Je hoeft in ieder geval niet meer zoveel kilometers te rennen of hard te werken in de sportschool om een ​​strak lichaam te krijgen. U kunt bij Bridget’s kliniek terecht om naar wens in vorm te komen: “Next Fatfreeze Clinics is de plek om uw ideale lichaamsvorm te creëren; verwijder overtollig vet of verjong uw huid. We vermoeden dat het veiliger is dan illegale dieetpillen omdat het legaal is.

Bridget Maasland wil op Kim Kardashian lijken!

Bridget is vaak te zien op de sociale media van de kliniek. Op een van de foto’s staat: ‘Er is een goede selfie voor nodig en het is heerlijk om tussen de behandelingen door van alles te kunnen doen. Zo blijf je productief en kun je de behandeling integreren in je dagelijkse bezigheden.

“Zo leer je Bridget weer kennen. In een ander artikel zullen we zien waarom Bridget hiervoor heeft gekozen. Bridget wil op Kim Kardashian lijken: “Bridget zag deze verstevigende behandeling voor het eerst bij Kim Kardashian. Het was meteen verkocht!

Nu een paar maanden later en de resultaten zijn verbluffend. De kliniek leek in ieder geval tevreden met de met Bridget behaalde resultaten. Bridget deelde op haar eigen Instagram dat Bridget zelf dol is op het invriezen van vet. Maasland: “Zo blij met het resultaat van Next Fatfreeze Clinics op mijn buik!” Resultaat afbeelding hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Next Fatfreeze Clinics (@nextfatfreezeclinics)

Lees verder
Advertisement

Trending