Connect with us

Actueel

Bridget Maasland doet boekje open: ‘Er zijn hele rare dingen gebeurd’

Bridget Maasland heeft een paar ‘verschrikkelijke maanden’ achter de rug. Volgens de RTL-presentatrice (45) waren de bedreigingen op social media en de leugens die werden verspreid de reden van de relatiebreuk tussen haar en zanger André Hazes (26).

De geruchten dat er iets is voorgevallen op het Antilliaanse eiland Curaçao, zijn volgens ‘haar weten’ niet waar.

,,Je komt er pas achter als je die roze bril afzet. Als je de balans opmaakt na vier maanden intensief contact. Dan ga je inzien dat dit voor niemand vol te houden is.

Ik vind het echt heel heftig als mensen zo met je omgaan’’, reageerde Bridget in de ochtendshow van haar vriend Radio 538-dj Frank Dane.

‘Brazes’ verklaarde maandag dat ‘de druk op hun relatie’ de reden was uit elkaar te gaan. Daar blijft Bridget bij.

,,Zo veel negativiteit. Er zijn rare dingen gebeurd. Daar wil ik niet over uitweiden. Maar, zeker na de afgelopen dagen, als iemand minder sterk in zijn schoenen zou staan als ik, dan zouden er echt heftige dingen kunnen gebeuren.

Dat mensen het echt niet aan zouden kunnen’’, vertelde ze emotioneel. De inbreuk op haar privacy overrompelde haar compleet. ,,Dan heb ik het over bedreigingen via de post, via Instagram. Je kunt het zo gek niet bedenken.’’

Pijn

Volgens Bridget is er verder absoluut niets raars voorgevallen tussen haar en haar ex. Ze doelt daarmee op de geruchten dat André weer gevoelens zou hebben voor zijn ex Monique Westenberg, die hij onlangs ontmoette toen hij een optreden had op Curaçao, en met wie hij zoontje André heeft.

Bridget boekte ook een ticket. ,,Het is niet zo dat ik later naar Curaçao ben gegaan. We hadden al de afspraak om te gaan.

Monique had daar ook een huwelijk, ofzo. Het viel allemaal samen. Naar mijn weten is daar niets gebeurd.’’

De Boulevard-reporter heeft er weinig vertrouwen in dat het nog goedkomt. Daarvoor verschillen haar levensstijl en die van Dré ‘te veel’.

Met klem: ,,Alsjeblieft, laten we in Nederland weer een beetje aarden en ons bezighouden met belangrijke zaken. Want wie zijn wij? Alsjeblieft zeg hé. Lekker belangrijk!’’

Over het feit dat zowel Bridget als André heel Nederland een kijkje gaf in hun relatie door veelvuldig foto’s te delen, zegt ze: ,,Dat doet iedereen die verliefd is.’’

Het liefdesverdriet waar ze nu middenin zit, doet haar pijn. Met een brok in haar keel: ,,Niemand heeft het daarover.’’

André riep maandag via zijn management op hem met rust te laten. ,,Met oog op het feit dat het om privéomstandigheden gaat vraagt het management om André en Bridget rust te gunnen en met respect om te gaan met de huidige omstandigheden.’’

Lees verder

Actueel

Zien: Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Helen van Royen had een geweldige avond. Maar ze besteedt natuurlijk niet alleen.

Schrijver Helen van Royen had een goede nacht. De mooie vrouw brengt de avond rustig door in haar bed. Soms heb je het echt nodig. In plaats van de hele nacht rond te hangen, dacht Helen aan ontspannen in bed. En ze vindt het geweldig. Ze kon echter niet helemaal alleen zijn en dus sprong het beest bij haar in bed. Letterlijk een beest, want het is de hond van Heleen. En waar het dier normaal gesproken een mand zou hebben om in te slapen, mocht het deze keer bij Helen in bed kruipen. En ja hoor, ze vinden het allebei erg mooi.

Helen ontspant met haar hond in bed

Wie de video heeft gemaakt, is nog onduidelijk. Maar wat duidelijk werd, was dat Helen een zeer comfortabele avond had met haar favoriete viervoeter. En je kunt het zien. Helene had zich nog nooit zo op haar gemak gevoeld. Ook haar trouwe hond lijkt het naar zijn zin te hebben op de lakens. Normaal mag hij waarschijnlijk niet in bed kruipen, dus hij moet dit als een feestje hebben ervaren. Het dier is zachtaardig maar ook erg rustig en gehoorzaam. Helen heeft hem duidelijk heel goed opgevoed. Mooie vrouwen kunnen het ook, het is duidelijk de autoriteit waar we naar luisteren. En dan maakt het niet uit of je een mens of een hond bent.

Tragisch nieuws voor Helen van Royen

Helen is een grote hondenliefhebber. Ze is een ambassadeur voor de bescherming van honden en beseft hoe belangrijk het is om dieren een goed thuis te bieden. We weten al dat Helen een groot hart heeft, maar ze heeft zoveel gegeven aan de arme dieren van deze wereld, wat haar nog empathischer maakt. Helen had onlangs ook hartverscheurend nieuws. Haar Duitse herder is dood. Het dier is vrij oud, maar dit is natuurlijk geen goed nieuws om mee te maken. Gelukkig kan Helen zich nog alle goede herinneringen herinneren die ze met het dier had. Het hielp hem er doorheen.

Helen werkt aan nieuw materiaal

De beste manier om na dergelijk nieuws van gedachten te veranderen, is door aan iets heel anders te beginnen. En dat is wat Helene doet. In haar schrijfkamer richt ze zich op een nieuw project. Wat Helen doet, houdt ze nog even voor zichzelf, maar het belooft een interessante te worden. Helen sluit zich voorlopig nog even op in haar kantoor zodat ze zich optimaal kan concentreren. Verwacht dus in de nabije toekomst minder Helen op tv-shows en shows te zien.

Lees verder

Actueel

Jaimie Vaes: ‘Dat nare mannetje Lil Kleine heeft gewoon mijn zweep meegenomen’

Jaimie Vaes en Jorik Scholten werden gescheiden, maar de verdeling van de nalatenschap droeg bij aan het lijden. Lil Kleine heeft zich zijn diamanten zweep toegeëigend. “Die klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het stel ging eerder dit jaar uit elkaar nadat de rapper zijn ex zou hebben mishandeld (plassen). Op internet zijn beelden opgedoken waarop te zien is dat Kleine zijn toenmalige vriendin uit de auto zou slepen en haar hoofd tussen de deur klemde. Vaes heeft een klacht ingediend.

In de tweede aflevering van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane zegt Jamie dat de twee strijden om “die kuttoelage”. Jaimie: “Hij zou hem echt in zijn hol kunnen steken.” Maar volgens Jaimie ging het niet goed met het uitdelen van de materialen. ‘Die gemene jongen heeft net mijn zweep gepakt. Deze klootzak. Dat is mijn zweep. Hij pakte gewoon mijn zweep met diamanten. Het is echt duur. »

Het is nog niet duidelijk waarom de diamant wordt geserveerd. Jaimie Vaes zei dat Lil Kleine meer waardevolle spullen van haar afnam. “Het is pesten. Ik ben de moeder van zijn kind. Zelfs toen je uit elkaar ging, hoopte je op respect en dat is niet gekomen”, zei ze over het gedrag van haar verloofde. Vaes zei ook dat het gedrag van Jorik “verslechtert”. “Maar ik zal niet meer zo gekwetst of behandeld worden.”

Lees verder

Actueel

Heftig: ’Dennis Schouten betrokken bij steekpartij’

Dennis Schouten wordt verdacht van betrokkenheid bij een mesaanval zaterdagavond. Dat meldde Shownieuws zaterdagavond nadat Tubantia melding had gemaakt van het incident met de Glanerbrug in de gemeente Enschedé. De Gossip Talk-presentator zou een van de twee gewonden zijn.

De steekpartij werd veroorzaakt door een ruzie op het gemeentehuis. Het gebouw is geschorst voor onderzoek. Er is een arrestatie verricht door de politie. De regionale krant Tubantia heeft niet aangegeven wie het was.

Op Twitter vertelde Dennis Schouten van Glanerbrug aan een vraag van een volger dat het goed met hem ging. “Ik weet het. Mijn broer wordt momenteel ondervraagd.

De presentator vertelde zaterdagavond aan Shownieuws dat hij naar het ziekenhuis moest, maar zijn verwondingen niet ernstig vond, en dat zijn broer de hele avond bij hem was.

Lees verder
Advertisement

Trending