Connect with us

BN'ers

Veel sterkte: Heftig ongeluk tijdens opnames familie Meilandjes

Tijdens de opnames van de kerstspecial van de familie Meiland, die zich afspeelt in in het Zweedse gedeelte van Lapland, is een medewerker lelijk onderuit gegaan. De man dacht eerst dat zijn verwondingen wel meevielen, maar moest uiteindelijk toch naar het ziekenhuis worden gebracht.

‘Hij glijdt uit’

Regisseur Timon Moll gleed uit over ijs, en kwam lelijk ten val. ,,Timon dacht ‘ morgens ‘Ik ga een hele lekkere wandeling maken’”, vertelt Martien in een filmpje dat op de website van Shownieuws staat. ,,Maar wat zag Timon niet? Dat er allemaal ijs lag op de bodem. En wat gebeurt er? Hij glijdt uit.”

In eerste instantie dacht hij dat hij alleen een verstuikte enkel had, maar paar dagen later was de pijn niet minder geworden. ,,Hij heeft daar dagen mee gelopen”, gaat Martien verder. Volgens hem was de enkel van Timon helemaal dik geworden van het vocht. Pas tien dagen na de val kwamen Timon en de familie Meiland erachter in een Zweeds ziekenhuis dat de enkel niet verstuikt was, maar gebroken.

Opnames

Hopelijk kunnen de opnames van de kerstspecial gewoon doorgaan en kunnen alle fans van 22 december tot en met 24 december lekker voor de buis zitten en genieten van Martien en zijn gezin.

Lees verder

BN'ers

André Hazes eist van Monique dat ze ophoudt met Rachel-boycot

Rachel Hazes

André Hazes en Monique Westenberg genoten laatst nog van een romantische vakantie in Amerika. Ondertussen is de relatie toch weer bekoeld. Dat zou te maken hebben met het feit dat Monique hun verblijfplaats zou doorgegeven hebben aan de paparazzi.

Nu zouden ze een soort van knipperlichtrelatie hebben. De laatste tijd worden ze wel steeds vaker samen gezien. De zanger stelt nu wel een nieuwe eis: hij wil dat Monique de Rachel-boycot staakt. Dat weet Yvonne Coldeweijer.

Ruziestoker

Rachel Hazes staat bekend om iemand die twee stenen kan laten vechten. Ze heeft het ook regelmatig aan de stok met haar eigen kinderen. Maar ondanks alle bonje, woont de zanger nog gewoon bij zijn moeder. De twee hebben dus vrede gesloten. Het is geen geheim dat Rachel een grondige hekel heeft aan Monique.

Omgekeerd doet Monique er alles aan om haar zoontje bij Rachel weg te houden. “Beiden gunnen elkaar het licht niet in de ogen”, meldt Coldeweijer.

André Hazes grijpt in

André is er helemaal klaar mee. Hij wil dat zijn zoontje Dré en oma Rachel elkaar zo snel mogelijk kunnen zien. “Anders kan je een eventuele relatie wel op je buik schrijven”, zou hij gezegd hebben. Coldeweijer grapt: “Krijgen nou wat, André met een ruggengraat?”

Monique stemde in met de afspraak en binnen enkele weken staat er een verzoening op het programma. Dan kan Rachel voor het eerst sinds lang haar kleinzoon weer zien. Daarover zegt Monique: “Ze wil immers nog altijd mevrouw Hazes worden en in de luxe villa blijven wonen.”

Coldeweijer

Lees verder

BN'ers

Beelden: Willem-Alexander grijpt in bij vraag over liefdesleven Amalia

Willem-Alexander

De koninklijke familie stond tijdens het halfjaarlijkse fotomoment de pers te woord. Het was tegelijk ook de eerste keer dat de verzamelde media vragen mocht stellen aan prinses Amalia. Onvermijdelijk kwam ook de vraag of ze momenteel gelukkig is in de liefde.

Er gaan al langer geruchten over Amalia die geluk in de liefde vond bij de Duitse miljardairszoon Isebrand. Heeft ze echt een relatie?

Liefdesleven

Amalia onthult aan de pers dat ze heel gelukkig is in de liefde. Ze zegt daar wel meteen bij: “Ik ervaar enorm veel liefde van de mensen om mij heen, maar ik weet dat het niet het antwoord is waar u op doelt. Dat is iets wat ik liever voor mezelf hou, maar ik beloof dat als er iemand serieus is, u de eerste bent die het hoort.”

Willem-Alexander grijpt in

Maar toen de journalisten begonnen door te vragen, moest koning Willem-Alexander ingrijpen. “Ze is net achttien. Mijn dochter gaat studeren en net het leven uitvinden. Ik hoop dat ze nog heel veel leuke mensen tegenkomt.”

Recht op privacy

Amalia vindt het wel vervelend dat er kiekjes van haar en haar prins op het witte paard zijn uitgelekt. Daarover zegt de kroonprinses: “Dat zijn wel momenten dat ik privé ergens was, maar het hoort er ook weer bij. (…) Maar uiteindelijk ben ik zo dankbaar voor de privacy die mij wél gegund is dat als dat wat minder is, dat ook oké is.”

Druk op het pijltje naar rechts voor de beelden.

Lees verder

BN'ers

Goedele Liekens krijgt kritiek op graatmagere badpakfoto

Goedele Liekens

Seksuoloog-politica Goedele Liekens geniet momenteel met volle teugen van haar vakantie. Op Instagram deelt ze een badpakfoto, die voor nogal wat opschudding zorgt. Heel wat volgers vinden de tv-persoonlijkheid ‘te mager’.

Nadat er bij Goedele huidkanker in het derde stadium was vastgesteld, is ze een jaar terug kankervrij verklaard. “Bodyshamen gaat bij volwassenen vaak om het ventileren van negatieve emoties of het tegengaan van verveling”, vertelt professor Communicatiewetenschappen Sara Pabian van de Universiteit van Antwerpen.

Goedele postte op haar Instagram bij het kiekje: “Soms is happiness de enige filter die je nodig hebt.” Haar stralende glimlach wijst erop dat ze in goede doen is en met volle teugen van haar vakantie geniet. Maar enkele volgers denken daar anders over. Ze posten negatieve reacties als ‘zo mager’ en ‘je straalt, maar je bent graatmager… eet een beetje, Goedele’.

De afgelopen tijd kreeg Goedele heel wat te verduren. In de lente van 2020 kreeg ze de diagnose van huidkanker in het derde stadium. Ondertussen is ze gelukkig kankervrij. Maar dat is voor enkele volgers geen obstakel om kritiek te uiten op haar lichaam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Goedele Liekens (@goedeleliekens)

Lees verder
Advertisement

Trending