Connect with us

Actueel

Toch einde verhaal voor Bridget Maasland: ‘Weg bij RTL’

Bridget Maasland keert eindelijk terug bij RTL Boulevard, maar helaas vallen de resultaten enorm tegen. Het publiek lijkt haar toch niet zo erg gemist te hebben…

Persoonlijke omstandigheden

Vanwege persoonlijke omstandigheden, de break up met Andre en vervolgens de uitbraak van het Coronavirus heeft Bridget Maasland een enorm lange tijd niet achter het desk bij RTL boulevard gestaan. Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover, Bridget maakte haar come back. Ze keek hier enorm naar uit en heeft Boulevard enorm gemist. Echter, het publiek lijkt haar wat minder gemist te hebben en de resultaten vielen ietwat tegen.

Gelukkig maakt Bridget zich hier niet direct zorgen om. Ze is blij dat ze weer aan de slag kon en de resultaten komen vanzelf wel.

Al enkele weken wordt er gesproken over een mogelijk ontslag voor Bridget bij RTL boulevard. Echter heeft Bridget meermaals aangegeven dat hier absoluut niets van waar is en dat dit gewoon ‘stomme’ roddels zijn. De presentatrice had de break nodig voor persoonlijke redenen en is er nu helemaal klaar voor om verder te gaan. Ze is enthousiast en kijkt met een positieve blik de toekomst in.

Lees verder

Actueel

Massa is Kassa kijkers woedend op Nicol: ”Bel de dierenbescherming”

Nicol ligt onder vuur van trouwe fans van de show Massa is Kassa. En het omvat alles wat te maken heeft met het “behandelen” van de hond Coco.

De viervoeter wordt iets in het water geplaatst. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar kijkers zijn verrast om te zien dat de hond een vreemde verzameling kleding heeft terwijl, ja, het een hond is. Shopaholic Nicol kiest constant designer outfits voor Coco en heeft daar een speciale reden voor. Terwijl ze zelf pantoffels draagt ​​vanwege de hitte, denkt ze dat Coco het zonder kleren “verkouden” zal krijgen. Ze huurde zelfs Ruud in, de hoektandontwerper. Hij moest zelfs meer “stukjes cake” kopen voor het arme huisdier. Op Twitter kreeg Nicol veel klappen van veel mensen.

Er werd hen gevraagd wat ze met de hond aan het doen was, terwijl een ander voorstelde de dierenambulance op de hoogte te stellen…

 

Lees verder

Actueel

Als je Sarah van Soelen in bikini ziet: ‘Krijgt André Hazes wel heel veel spijt!’

Sarah van Soelen is de meest besproken vriendin van André Hazes tot nu toe.

Sinds de eerste breuk in onze relatie met Monique Westenberg hebben we de 3 dames officieel zien doorbreken.

In chronologische volgorde van relatie zijn dat Anne Rose (3 weken), Bridget Maasland (3 maanden) en natuurlijk Sarah. Voor zover we weten, duurde de laatste liefdesaffaire meer dan zes maanden.

Niet iedereen is het nog steeds eens over wat er precies is gebeurd. Yvonne Coldeweijer denkt dat dat was toen de twee terugkeerden naar Nederland vanuit een kliniek in Spanje.

Toen Dré werd aangevallen door fotografen op Schiphol. Maar we kunnen met zekerheid zeggen dat Sarah verreweg de meest besproken vriendin van Dre is.

De twee lijken een goede match te zijn en de twee lijken veel media-aandacht te krijgen.

Sarah van Soelen doet André Hazes berouw tonen!

Dré had andere plannen met zijn leven. Sarah had tenminste een plan en Dré leek er geen te willen.

De zangeres is nu 3 weken in de VS om zichzelf in het leven te vinden. Hij doet het op magische en ontzagwekkende plaatsen zoals in casino’s in Las Vegas waar hij virtueel roulette speelt met een sigaret in zijn mond.

We spraken een tijdje over een mogelijke ontmoeting met Monique, de zangeres sliep er in ieder geval vrij vaak.

De buren van Monique meldden het aan verschillende roddelbladen. Sarah wijst er echter altijd op dat de toekomst onbepaald is en dat de twee zich nog kunnen herenigen.

We weten nu hoe onvoorspelbaar Dreetje is. En Sarah’s laatste bubbelbadscène zal haar waarschijnlijk doen terugdenken aan die goede tijden:

Lees verder

Actueel

Zien: Sarah van Soelen helemaal knettergek van de coke

In de nieuwste podcast van Najib Amhali was Sarah van Soelen heel openhartig over haar verslaving aan alcohol en drugs. Ze zei dat er zelfs nog wat over was voor de auto op weg naar huis.

De ex van Andre Hazes onthult hoe ze verslaafd was en ze eindelijk weer van haar verslaving af kon komen.

“Ik was ongeveer 13 of 14 jaar oud toen ik voor het eerst alcohol dronk en sigaretten kocht in het geheim. Ik heb nooit gedacht dat het vies was. Mijn moeder rookt ook in huis”, getuigde Sarah. De blondine herinnert zich ook nog levendig gisteren toen ze haar eerste sigaret rookte. Nadat mijn ouders vertrokken waren, pakte ik een sigarettenpeuk en stond ik in de tuin. Overal hangen camera’s, hoe dom kun je zijn, maar dat terzijde. Nou, ik hoef niet te hoesten, dacht ik: dat is echt iets voor mij! ”

In de doos zit een pakje cola

Sarah werd in haar nachtleven sterk afhankelijk van alcohol en drugs. “Ik dacht echt: dit is mijn leven. Als ik op slag dood ga, wil ik een pak op mijn borst als ik de grond raak. Zo ben ik geschapen. (…) Ik wil niets voelen. Volgens packie had de influencer het over een pakje cola. Nadat ze haar verslaving aan haar ouders had bekend, ging ze meteen naar de afkickkliniek, waar ze met succes werd behandeld.

 

Lees verder
Advertisement

Trending