Connect with us

BN'ers

Nieuw: Zangeres Maan vreselijk onsympathiek aan tafel bij Beau!

The Voice-winnaar Maan de Steenwinkel vertoonde maandagavond in de talkshow van Beau van Erven Dorens zwaar onsympathiek divagedrag. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Maan heeft een liedje gemaakt over haar vriendje Tony Junior en kwam die bij Beau promoten, maar toen de presentator wat wilde vragen over hun relatie deed de zangeres alsof ook háár privéleven onder de mediacode van het Koninklijk Huis valt. Beau moest zelfs een quiz afbreken, omdat Maan dwarslag.

Zangeres Maan vreselijk onsympathiek

Het begon ermee dat Maan minutenlang aan het oreren was over haar worsteling over de omgang met de showbizzpers. “Ik zit heel erg in een soort dubio tussen ‘privé is privé’, maar we komen er ook niet helemaal onderuit om iets toe te geven zeg maar. Ik zit er gewoon heel erg mee tussen wal en schip. Aan de ene kant vind ik het heel grappig, maar aan de andere kant denk ik: niet iedereen hoeft dat te weten.”

Wat is het probleem? “Het is gewoon meer voor mezelf. Niet iedereen hoeft alles te weten en ik ben heel erg gesteld op mijn privacy. Steeds meer mensen willen wat van je en het is ook gewoon heel fijn om iets te hebben wat alleen van mij en hem is en dat niemand daar iets van af weet.”

Op dat moment wist Maan nog niet wat Beau in petto had. “Het is een beetje ongemakkelijk, want zij wil dus kennelijk privé privé houden, maar vandaag mislukt dat jammerlijk“, meldde de presentator.

Hij had namelijk geregeld dat haar vriendje Tony Junior haar live in de uitzending verraste met zijn aanwezigheid. Beau: “Ik heb even een paar kleine vraagjes, jongens. Dit is belangrijk, dit zijn in relaties echt brekers.”

Maan werkt niet mee aan quiz

Maan wilde echter niet aan die quiz meewerken. “Beau, het gaat niet de hele tijd over onze relatie, God.”

Beau zette door: “Op welke datum is jullie relatie begonnen?”

Maan zette de hakken in het zand: “Dat is privé.”

Beau: “Ja, maar het is belangrijk dat je dat goed hebt samen.”

Maan: “Ja, maar dat weten we ook. Ja, dat weten wij.”

Tony had geen moeite met de vraag. “Ja, ik ben heel open, hoor.”

‘Wat is hier erg aan in godsnaam?’

Beau: “Oké, dan een makkelijkere vraag: wat is jullie gemeenschappelijke lovesong?”

Tony tegen Maan: “Dit vind jij zo naar!”

Beau verbaasd: “Vind je het helemaal niet leuk?”

Maan stellig: “Nee.”

Beau: “Maar je gemeenschappelijke lovesong? Wat is daar erg aan in godsnaam?”

Tony: “Dat is toch niet zo heftig?”

Maan: “Er zijn hier supermooie, heftige verhalen aan tafel en dan is dit ineens een soort heel ding. Dat vind ik altijd een beetje lastig.”

Beau breekt quiz af

Beau: “Jij maakt er nu een heel ding van.”

Maan: “Ja, weet ik. Is het nu over?”

Beau: “Oké, dan doe ik het niet. Als je het niet leuk vindt, dan moet ik het niet doen.”

Maan: “Ik wil ook niet per se heel spastisch doen, maar ik vind het gewoon heel leuk dat je er bent en over andere dingen te praten.”

Beau: “Mag ik dan wat anders vragen? Ik begon hier natuurlijk over, we hebben hem ook uitgenodigd, omdat die single ook een beetje over je vriendje gaat.”

Maan: “Klopt. Maar ik vind het heel leuk om over muziek te praten. Dat kan altijd.”

Beau: “Laten we het over muziek hebben, want het liedje gaat over je vriendje en ik neem aan dat het dan over Tony gaat.”

Maan: “Ja, het is geïnspireerd op Toon. Ik zat in de studio met Alain Clark, we wilden een liedje gaan schrijven en ik heb hiervoor nog nooit een vriendje gehad. Het is een ode aan een goed vriendje.”

Tony mag niks zeggen van Maan

Beau lachend: “Het is ongelooflijk dat jij nou dat goede vriendje bent, Tony. Ha ha.”

Tony: “Mensen hebben altijd wel een bepaald beeld bij…”

Maan breekt in: “Nou, dat is niet zo. Dat verzinnen mensen misschien zelf.”

Beau verbaasd: “Hij mag het toch zelf vertellen?!”

Tony: “Ik mag niks zeggen, hoor je dat. Ze is zo bang dat ik veel te open ben hier.”

Beau: “Ik merk dat ze ook een beetje de woordvoerder is in jullie relatie.”

Aan het eind van het gesprek zei Beau: “Ik hoop niet dat ik je te veel ongemakkelijk heb laten voelen.”

Maan: “Een beetje.”

Terwijl Maan naar de microfoon liep, probeerde Beau bij Tony: “Het is wel de liefde van je leven toch?”

Maan: “Beau, kappen nou.”

Er wordt op Twitter met verbazing op gereageerd. “Wat is Maan nou aan het ouwehoeren? Ga niet in een talkshow zitten als je niet wilt praten“, merkt tv-journalist Rob Goossens van De Telegraaf bijvoorbeeld op.

Lees verder

BN'ers

Schokkend: Buurman wil Erica Meiland vermoorden

Erica Meiland

Maxime Meiland blijft achter haar uitspraken over hoofddoeken staan, die zij en haar moeder Erica Meiland indertijd deden. Nochtans zijn ze daarvoor zwaar bedreigd. Maxime was op een bepaald moment zo bang omdat een buurman ermee dreigde om haar moeder te vermoorden. “Dat was heel eng.”

Na de uitspraken van haar moeder over de islam, sloeg de schrik bij Erica en Maxima om het hart. Maxime zei dat ze lijnrecht achter haar moeder staat en de uitspraken goed begrijpt.

‘Ik ga Erica vermoorden’

Maxime had echter nooit verwacht dat ze zoveel haat over zich heen zou krijgen. In gesprek met Robbert Rodenburg in Terug naar Toen, onthult Maxime: “Alle negatieve reacties waren zó ontzettend heftig en zó fanatiek tegen ons, dat ik echt dacht van wat is dit?”

Op een gegeven moment was er zelfs een buurman die ermee dreigde om Erica te vermoorden. “Er was dus iemand die zwaar moslim was die heel vlakbij woonde, en die had een Youtube filmpje had gemaakt en daarin niet direct, dus we konden er ook niks mee met de politie, maar eigenlijk zei: ‘Ik ga Erica vermoorden’. Dat vond ik wel het ergst, omdat dat dus ook zo dichtbij is.”

Aanvankelijk goede band

Maxime vond het vooral eng omdat de man eerst een goede relatie had met de familie. “Mijn vader heeft namelijk dat jaar ervoor nog met die man op de foto gestaan. Die man hoefde alleen op de fiets te stappen. Dat was wel heel eng.”

Niet de eerste keer

Het is niet bekend over welke buurman het gaat. Enige tijd terug was er nog een video waarin een rapper Erica met bijlen bedreigde. JABROUN zingt in de videoclip: “F*** Erica Meiland, ik hoef niet zulke toxic mensen in mijn land, als het kan ga ik haar kidnappen en zet ik haar op een eiland.” Daarna wordt een vrouw afgebeeld met een vuilniszak over haar hoofd. Dit moest dan Erica voorstellen. Op de achtergrond zien we dan enkele personen met een hakbijl zwaaien.

Lees verder

BN'ers

Wesley Sneijder heeft het heel gezellig met ex Lil’ Kleine

Wesley Sneijder

Het romantische leven van Wesley Sneijder is nog amper te overzien. Sinds de scheiding met Yolanthe vliegt hij van de ene vrouw naar de andere. Gisterenavond zat hij weer met een andere dame te zoenen. En die vrouw is een bekende in het showbizzwereldje. Het gaat namelijk om een ex van Lil’ Kleine.

Wesley Sneijder viert momenteel vakantie op Ibiza, waar hij met volle teugen van zijn single bestaan geniet. Eerder is hij nog gezien met Jotti Verbruggen, die ook op Ibiza is, maar ondertussen heeft hij toch weer een andere liefje.

Kussen op Ibiza

Yvonne Coldeweijer schrijft op Instagram: “Wesley is gisteravond gespot met een influencer, genaamd Shayna bij Izakaya op Ibiza. Tongend!” Wesley is niet de eerste BN’er waar Shayna mee flikflooide. Coldeweijer zegt dat ze eerder nog met Lil’ Kleine was. “,Hij ging vreemd met haar tijdens de relatie met Jaimie.” Shayna was ook nog samen met Quincy Kluivert en Maxim Froger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shayna Caresse Senior (@shaynasenior)

Lees verder

BN'ers

Gitzwarte dag voor Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes en verloofde Erik Zwennes hadden gisteren een loodzware dag. Voor zoontje Fender was het immers de laatste dag in het kinderdagverblijf.

Erik Zwennes schrijft in zijn Instagram Stories bij een foto van Fender: “Laatste dag kinderdagverblijf. End of an era, op naar nieuwe dingen.”

Afscheid nemen

Fender wordt op zijn laatste dag in het kinderdagverblijf flink verwend. Met een feestelijke hoed zit hij op een speciale stoel. Op 10 juli blaast Fender vier kaarsje uit en mag hij naar de basisschool. Dit is een mooie mijlpaal, waar Roxeanne ook een beetje triest van wordt. Volgens haar gaat de tijd veel te snel. “Huilen”, schrijft ze bij de foto.

Nog een kindje?

Roxeanne en haar vriend Erik Zwennes werden in 2018 voor het eerst ouders. Inmiddels is Fender bijna vier en heeft hij nog geen broertje of zusje. “Ik zou dolgraag een tweede willen”, liet Roxeanne vroeger al optekenen. “Alleen niet nu. Ik ga er ook niet om zitten liegen dat het ook pittig en heftig is.”

Of ze daar nu nog zo over denkt, is niet duidelijk. Wel hebben ze momenteel nog altijd hun handen vol met Fender. De zangeres onthulde onlangs nog dat Fender ’s nachts last heeft van wat zij omschrijft als ‘night terrors’.

Roxeanne Hazes

Lees verder

Trending