Connect with us

BN'ers

Olcay Gulsen en haar vier zussen in één keer gevloerd door corona

Olcay en vier zussen hebben corona.

Niet alleen Olcay Gulsen heeft het coronavirus, maar nu blijkt dat ook al haar vier zussen besmet zijn. Gelukkig hebben ze alleen maar lichte klachten. Olcay maakt zich wel zorgen om haar moeder, want die heeft overgewicht en diabetes type 2.

Het SBS 6-gezicht onthulde het nieuws in haar Instagram Stories. De volgers wilden vooral weten hoe ze besmet is geraakt, aangezien ze na een reis naar Lissabon nog in quarantaine had gezeten. Olcay vermoedt dat het gebeurde toen ze een zus bij haar moeder in Waalwijk ging ophalen.

‘Duidelijk herleidbaar’

Volgens Gulsen is het allemaal ‘duidelijk herleidbaar’. Ze had overigens al een grondig gesprek met de GGD voor het bron- en contactonderzoek. De brunette legt uit dat ze maandag haar zusje ging ophalen en binnen even een praatje sloeg. “Onderweg voelde ik me iets minder lekker worden. En maandag of dinsdagnacht werd ik echt beroerd. In de ochtend heb ik meteen een sneltest gedaan en die was dus positief.”

Halve familie

Het RIVM gaat ervan uit dat de meeste mensen pas vijf tot zes dagen na de bestemming de eerste klachten vertonen. Olcay denkt dus dat het bij haar sneller was. Wellicht hebben de zusjes Olcay, Yasmin, Venus, Georgina en Dolsche elkaar de laatste tijd wel wat meer gezien.

Olcay onthulde: “Het gekke was dat ik nog geen halfuur later van bijna al mijn andere zusjes hetzelfde bericht kreeg, dat ze zich ook niet lekker voelden. Ze hebben zich laten testen. Dus echt het hele gezin Gulsen is in één keer besmet geraakt. We zijn in één keer allemaal gevloerd, the girls and sisters.”

Ook moeder van Olcay besmet?

Olcay wil niet meteen kwijt of ook haar moeder besmet is met het virus. Daarover zei ze voorzichtig: “Je ziet dat het nog steeds echt wel gevaarlijk is; mijn moeder heeft diabetes type 2 en overgewicht, dus we moeten echt wel oppassen. Ik baal daar flink van.”

De klachten van Olcay zijn mild, maar ze geeft aan dat het twee dagen toch best heftig was. “Ik had koorts, onwijze hoofdpijn – hoofdpijn was eigenlijk nog het ergste”, vertelt de partner van Ruud de Wild. Ondertussen maakt ze het een stuk beter.

Lees verder

BN'ers

Schokkend: Buurman wil Erica Meiland vermoorden

Erica Meiland

Maxime Meiland blijft achter haar uitspraken over hoofddoeken staan, die zij en haar moeder Erica Meiland indertijd deden. Nochtans zijn ze daarvoor zwaar bedreigd. Maxime was op een bepaald moment zo bang omdat een buurman ermee dreigde om haar moeder te vermoorden. “Dat was heel eng.”

Na de uitspraken van haar moeder over de islam, sloeg de schrik bij Erica en Maxima om het hart. Maxime zei dat ze lijnrecht achter haar moeder staat en de uitspraken goed begrijpt.

‘Ik ga Erica vermoorden’

Maxime had echter nooit verwacht dat ze zoveel haat over zich heen zou krijgen. In gesprek met Robbert Rodenburg in Terug naar Toen, onthult Maxime: “Alle negatieve reacties waren zó ontzettend heftig en zó fanatiek tegen ons, dat ik echt dacht van wat is dit?”

Op een gegeven moment was er zelfs een buurman die ermee dreigde om Erica te vermoorden. “Er was dus iemand die zwaar moslim was die heel vlakbij woonde, en die had een Youtube filmpje had gemaakt en daarin niet direct, dus we konden er ook niks mee met de politie, maar eigenlijk zei: ‘Ik ga Erica vermoorden’. Dat vond ik wel het ergst, omdat dat dus ook zo dichtbij is.”

Aanvankelijk goede band

Maxime vond het vooral eng omdat de man eerst een goede relatie had met de familie. “Mijn vader heeft namelijk dat jaar ervoor nog met die man op de foto gestaan. Die man hoefde alleen op de fiets te stappen. Dat was wel heel eng.”

Niet de eerste keer

Het is niet bekend over welke buurman het gaat. Enige tijd terug was er nog een video waarin een rapper Erica met bijlen bedreigde. JABROUN zingt in de videoclip: “F*** Erica Meiland, ik hoef niet zulke toxic mensen in mijn land, als het kan ga ik haar kidnappen en zet ik haar op een eiland.” Daarna wordt een vrouw afgebeeld met een vuilniszak over haar hoofd. Dit moest dan Erica voorstellen. Op de achtergrond zien we dan enkele personen met een hakbijl zwaaien.

Lees verder

BN'ers

Wesley Sneijder heeft het heel gezellig met ex Lil’ Kleine

Wesley Sneijder

Het romantische leven van Wesley Sneijder is nog amper te overzien. Sinds de scheiding met Yolanthe vliegt hij van de ene vrouw naar de andere. Gisterenavond zat hij weer met een andere dame te zoenen. En die vrouw is een bekende in het showbizzwereldje. Het gaat namelijk om een ex van Lil’ Kleine.

Wesley Sneijder viert momenteel vakantie op Ibiza, waar hij met volle teugen van zijn single bestaan geniet. Eerder is hij nog gezien met Jotti Verbruggen, die ook op Ibiza is, maar ondertussen heeft hij toch weer een andere liefje.

Kussen op Ibiza

Yvonne Coldeweijer schrijft op Instagram: “Wesley is gisteravond gespot met een influencer, genaamd Shayna bij Izakaya op Ibiza. Tongend!” Wesley is niet de eerste BN’er waar Shayna mee flikflooide. Coldeweijer zegt dat ze eerder nog met Lil’ Kleine was. “,Hij ging vreemd met haar tijdens de relatie met Jaimie.” Shayna was ook nog samen met Quincy Kluivert en Maxim Froger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shayna Caresse Senior (@shaynasenior)

Lees verder

BN'ers

Gitzwarte dag voor Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes en verloofde Erik Zwennes hadden gisteren een loodzware dag. Voor zoontje Fender was het immers de laatste dag in het kinderdagverblijf.

Erik Zwennes schrijft in zijn Instagram Stories bij een foto van Fender: “Laatste dag kinderdagverblijf. End of an era, op naar nieuwe dingen.”

Afscheid nemen

Fender wordt op zijn laatste dag in het kinderdagverblijf flink verwend. Met een feestelijke hoed zit hij op een speciale stoel. Op 10 juli blaast Fender vier kaarsje uit en mag hij naar de basisschool. Dit is een mooie mijlpaal, waar Roxeanne ook een beetje triest van wordt. Volgens haar gaat de tijd veel te snel. “Huilen”, schrijft ze bij de foto.

Nog een kindje?

Roxeanne en haar vriend Erik Zwennes werden in 2018 voor het eerst ouders. Inmiddels is Fender bijna vier en heeft hij nog geen broertje of zusje. “Ik zou dolgraag een tweede willen”, liet Roxeanne vroeger al optekenen. “Alleen niet nu. Ik ga er ook niet om zitten liegen dat het ook pittig en heftig is.”

Of ze daar nu nog zo over denkt, is niet duidelijk. Wel hebben ze momenteel nog altijd hun handen vol met Fender. De zangeres onthulde onlangs nog dat Fender ’s nachts last heeft van wat zij omschrijft als ‘night terrors’.

Roxeanne Hazes

Lees verder

Trending