Connect with us

algemeen

B&B Vol Liefde- Suus haalt flink uit naar Els: ´Dat laten we aan haar over!´

Kijkers van het populaire programma B&B Vol Liefde waren er lange tijd van overtuigd dat Robert Jan zou kiezen voor Els. Toch bleek het anders te lopen: hij koos uiteindelijk voor Suzanne. Nu, enige tijd na het programma, lijkt de rivaliteit tussen de twee vrouwen nog niet helemaal verdwenen. Suzanne kon het niet laten om Els een steek onder water te geven, en dit zorgde voor de nodige ophef onder de fans.

De keuze van Robert Jan

In B&B Vol Liefde leek het lange tijd alsof Els en Robert Jan een goede klik hadden. Velen dachten dan ook dat zij het hart van de B&B-eigenaar zou veroveren. Tot verrassing van velen koos hij uiteindelijk toch voor Suzanne, wat voor veel speculatie en gemengde reacties zorgde onder de kijkers. Inmiddels is de relatie tussen Suzanne en Robert Jan sterk, maar de spanningen rondom Els zijn nog niet helemaal verdwenen.

Vragen over een boek

Els is druk bezig met het schrijven van een boek, wat bij de kijkers van het programma de nodige nieuwsgierigheid heeft opgewekt. Een Instagram-volger van Suzanne vroeg haar of zij en Robert Jan ook plannen hebben om een boek uit te brengen. Suzanne reageerde hierop met een kort, maar duidelijke antwoord: “Boeken schrijven laten we over aan Els.” Deze opmerking werd door velen opgevat als een sneer richting haar voormalige rivaal.

Spanningen tijdens het programma

Suzanne was niet de enige dame die naar de Schotse B&B van Robert Jan reisde. Na haar komst verscheen ook de opvallende en excentrieke Esther in het programma. Esther ging er direct hard in, iets wat Suzanne als behoorlijk moeilijk ervaarde. In een interview met het AD vertelde Suzanne dat ze zich soms ongemakkelijk voelde door de opmerkingen van Esther. Volgens haar werden er wel zestien hatelijke opmerkingen en vier dodelijke blikken uitgedeeld tijdens de opnames.

Zelfbeeld en onzekerheid

De kritiek die Suzanne tijdens het programma kreeg, kwam niet alleen van haar medekandidaten, maar ook van de kijkers thuis. Dit had een grote impact op haar zelfvertrouwen. “Ik heb alles gelezen wat ze over mij schreven,” aldus Suzanne. Kritiek over haar uiterlijk, zoals opmerkingen over haar pluizige haar, maakten haar onzeker. “Wie zit er dan een dag later bij de kapper? Ik dus,” vertelt ze openhartig. Ook de beschuldigingen dat ze alleen meedeed voor roem deden haar veel pijn.

Sterke relatie met Robert Jan

Gelukkig bleek de deelname aan B&B Vol Liefde niet voor niets, want Suzanne en Robert Jan hebben nog steeds een sterke relatie. Ze is inmiddels vijf keer bij hem in Schotland geweest, en hij is twee keer naar Breda gekomen, waar ook zijn broer woont. De twee brengen veel tijd samen door, en de plannen voor de feestdagen zijn al gemaakt: kerst zullen ze samen doorbrengen in Schotland.

Toekomstplannen

Suzanne kijkt ernaar uit om zoveel mogelijk tijd met Robert Jan door te brengen in Schotland. Ze is zelfs in gesprek met haar werkgever om te kijken of ze een deel van haar werk vanuit daar kan doen. Hoewel er nog veel besproken moet worden over de mogelijkheden, is ze vastberaden om hun relatie succesvol te maken.

Rivaliteit blijft bestaan

Ondanks de sterke relatie tussen Suzanne en Robert Jan lijkt de rivaliteit tussen Suzanne en Els nog niet helemaal voorbij. De opmerking over het boek heeft laten zien dat er nog steeds spanning is tussen de twee dames. Of dit ooit helemaal zal verdwijnen, valt nog te bezien, maar voor nu lijken Suzanne en Robert Jan hun geluk te hebben gevonden.